Συνεχίζονται οι χειμερινές εκπτώσεις 2022 – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
Οι χειμερινές εκπτώσεις είναι γεγονός και μάλιστα την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, δηλαδή στις 16 Ιανουαρίου, τα εμπορικά μαγαζιά θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11 πμ έως 8 μμ.
Οι καταστηματάρχες αλλά και οι καταναλωτές προετοιμάζονται για τις αγορές τους. Από τις 10 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου αναμένεται να διεξαχθούν φέτος οι εκπτώσεις, υπό την προϋπόθεση πάντα αυτό να είναι εφικτό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Κατά την διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Εφόσον δίνεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων.
Ειδικότερα για την περίπτωση που οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές θα δοθεί πρόστιμο ίσο με το 1% του ετήσιου κύκλου εργασιών και δεν θα είναι λιγότερο από 10000.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Οξύλιθος: Βαρύ το κλίμα σήμερα στον αποχαιρετισμό του Γιάννη Ρήγκου
Χαλκίδα – Κύμη: Ο δρόμος που δεν έγινε ποτέ!
Θρήνος στο Βασιλικό για τον θάνατο του γνωστού επαγγελματία Μιχάλη Κούκουζα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Τρόμος σε ακτές της Χαλκίδας: Το «χρυσό» αγκίστρι που κοστίζει μια περιουσία!
Το αθώο λάθος με τα παντζούρια στην Εύβοια
Εύβοια: Το σατανικό κόλπο για να μπουν στα διαμερίσματα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

