Δώρο Πάσχα ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ 2025: Πότε θα γίνει η πληρωμή;

Πότε

Θα πληρωθεί το δώρο Πάσχα 2025 αρκετά πριν από τις γιορτές

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πώς θα λάβουν το δώρο του Πάσχα από τον ΟΑΕΔ το 2025; Κάθε χρόνο πριν το Πάσχα, γίνεται η πληρωμή αυτού του δώρου.

Αρχικά, θα γίνει η προπληρωμή των τακτικών επιδοτήσεων ανεργίας, των μακροχρόνιων επιδοτήσεων ανεργίας, και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολούμενων, καθώς και η πληρωμή του δώρου του Πάσχα σε επιδοτούμενους ανέργους, σε δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, και σε δικαιούχους επιδόματος γονικής άδειας.

Η παραπάνω πληρωμή, περιλαμβανομένου του δώρου του Πάσχα από τον ΟΑΕΔ το 2024, θα γίνει δύο εβδομάδες πριν τις γιορτές.

Αναρωτιέστε αν πρέπει να υποβάλετε αίτηση για το δώρο του Πάσχα από τον ΟΑΕΔ. Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια εκ μέρους σας, καθώς οι πιστώσεις θα γίνουν αυτόματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Δεν απαιτείται προσωπική παρουσία στα γραφεία του ΟΑΕΔ. Οι πληρωμές θα εμφανιστούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός τριών εργάσιμων ημερών μετά την καταβολή τους από τον ΟΑΕΔ.

Για όσους άνεργους ισχύει υποχρέωση δήλωσης παρουσίας κατά τη διάρκεια της πληρωμής του δώρου του Πάσχα, θα πρέπει να προβούν σε αυτήν τη δήλωση μέσω της πλατφόρμας gov.gr, ακολουθώντας τις οδηγίες (gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Δήλωση παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων).

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Σάστισε με αυτό που βρήκε στο χωράφι!

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.