
Ένας δυνατός ήχος ήταν δυνατός για να κάνει τους κατοίκους στο Βασιλικό, για να βγουν έξω από τα σπίτια και τα μαγαζιά τους για να δουν τι συμβαίνει.
Ήταν 6 το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιουλίου και οι περισσότεροι ήταν στα σπίτια τους και άλλοι στα καταστήματα μιας και ήταν εργάσιμη ημέρα.
Ο δυνατός ήχος έκανε τους κατοίκους να βγουν τρομαγμένοι από τα σπίτια τους
Εκείνη την στιγμή, άκουσαν έναν δυνατό ήχο και βγήκαν έξω τρομαγμένοι.
Ήταν η στιγμή της σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων μέσα στον κεντρικό δρόμο.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.
Εγκλωβίστηκε η οδηγός
Μάλιστα η οδηγός του ενός οχήματος εγκλωβίστηκε και για αυτό τον λόγο βρέθηκαν στο σημείο άντρες της πυροσβεστικής.
Ο δυνατός ήχος έκανε πολλούς κατοίκους να βγουν έξω τρομαγμένοι και να βλέπουν τον απεγκλωβισμό της άτυχης γυναίκας.
Στο σημείο βρέθηκε και ένα ασθενοφόρο που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία της δεν διατρέχει μεγάλο κίνδυνο.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Δεν είναι σκουπίδια, είναι κάτι πολύ χειρότερο – Τι εντόπισε το Λιμενικό σε παραλία στην Εύβοια;
Εύβοια: Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα, 2 άτομα εγκλωβίστηκαν
Τραγωδία στην Εύβοια για άντρα που έφυγε ξαφνικά από την ζωή
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News
🎥 Δεν είναι Μπαλί! Είναι η Εύβοια και κρύβει ένα μυστικό 200 ετών
👉 Μόλις 1 ώρα από τη Χαλκίδα υπάρχει μια παραλία που όλοι μπερδεύουν με το Μπαλί. Τα κρυστάλλινα νερά είναι μόνο η αρχή. Στο τέλος του βίντεο μπαίνουμε στο μικρό μουσείο του Αλμυροπόταμου και εκεί αποκαλύπτεται κάτι που λίγοι γνωρίζουν. Πάτα play και θα καταλάβεις γιατί το λένε έτσι.

