Πότε κλείνει ο δρόμος Χαλκίδα-Ερέτρια;

Δεν θα κλείσει οριστικά αλλά θα είναι δύσκολη η κίνηση των αυτοκινήτων για το χρονικό διάστημα που θα σας πούμε παρακάτω.

Αύριο Κυριακή 5 Ιουνίου θα γίνει η διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «Ληλάντιος Ημιμαραθώνιος». Επειδή ο αγώνας θα γίνει εντός του δρόμου Ερέτρια – Χαλκίδα, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Με λίγα λόγια ο δρόμος θα είναι δύσκολα προσπελάσιμος.

Αύριο, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Ευβοίας συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τον 1ο Αγώνα Δρόμου 21,1 χλμ. Ερέτρια-Χαλκίδα «Ληλάντιος Ημιμαραθώνιος», σκυταλοδρομία 20χλμ. (2×10χλμ.) και αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), με υποστηρικτές τους Δήμους Ερέτριας και Χαλκιδέων και είναι στο πλαίσιο του 1ου Sterea Run.

Αύριο Κυριακή 5 Ιουνίου θα γίνει η διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «Ληλάντιος Ημιμαραθώνιος». Επειδή ο αγώνας θα γίνει εντός του δρόμου Ερέτρια – Χαλκίδα, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές

Πιο συγκεκριμένα, ο ημιμαραθώνιος θα γίνει από τις 8 μέχρι τις 10 το πρωί. Σαν αποτέλεσμα θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Από την Ερέτρια μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας θα είναι δύσκολη η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ελεγχόμενα και τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Ερέτρια προς Χαλκίδα, θα παραμένουν πίσω από τον τελευταίο δρομέα σε ασφαλή απόσταση. Στο ύψος της συμβολής της Εθνικής Οδού Χαλκίδας – Αλιβερίου με την 28η Οκτωβρίου (Περιφερειακός), τα οχήματα θα εκτρέπονται επί της 28ης Οκτωβρίου (Περιφερειακός) προς περιοχή Αφρατίου.

Εναλλακτικά μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επαρχιακή οδό Ερέτριας – Θεολόγου, με την προϋπόθεση η προαναφερόμενη παρακαμπτήρια οδός να παραμένει ήπιας κυκλοφορίας.

Για τα κινούμενα οχήματα με προορισμό το Νομό Αττικής, δύναται προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας, να χρησιμοποιείται η πορθμειακή γραμμή Ερέτριας – Ωρωπού.

Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Χαλκίδα προς Λέπουρα, θα εκτρέπονται μέσω Νέας Λαμψάκου – Αγίου Νικολάου – Γέφυρας Βασιλικού – 28ης Οκτωβρίου (Περιφερειακός).

Τέλος τα οχήματα που κινούνται από Νέα Λάμψακο προς Χαλκίδα, μέσω οδού Πυτιούσης, θα εκτρέπονται στο ύψος της συμβολής των οδών Πυτιούσης & Δημοκρατίας – Μακεδονίας.

Γίνεται μνεία ότι η ώρα έναρξης των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα είναι στις 07.30 το πρωί και θα πρέπει οι οδηγοί, να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προσλήψεις στην δημοτική αστυνομία: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Εκτιμήσεις βάσεων 2022: Ποιοι οι παράγοντες

Μέχρι πότε είναι η παράταση ΟΣΔΕ 2022;

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2022 αίτηση: Ποιες οι προϋποθέσεις

Κάρυστος: Ένα μεγάλο πλάσμα ήταν στην θάλασσα

Δείτε τι πρόκειται να γίνει σε 7 δρόμους στη Χαλκίδα

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις