Δήλωση self test παιδιού για μαγαζιά

Πως γίνεται η δήλωση self test;

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add evianews.com on Google

Τα παιδιά έως 17 ετών μπορούν να μπάινουν με αρνητικό self test σε καταστήματα λιανικής, να κάθονται μόνο σε εξωτερικούς χώρους εστίασης, σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και κομμωτήρια.

Θα πρέπει να έχει γίνει το self test έως 24 ώρες νωρίτερα και να είναι δηλωμένο εκεί που θα σας τονίσουμε.

Άλλο είναι το self test που κάνετε 2 φορές την εβδομάδα για το σχολείο και άλλο αυτό που θα χρησιμοποιήσετε για τα εστιατόρια και το εμπορικά.

δηλωση σελφ τεστ για παιδια για μαγαζια
Φωτογραφία από τον χρήστη Thirdman στο Pexels

Δηλαδή για να πάει την Κυριακή μια οικογένεια με ανήλικα παιδιά σε εστιατόριο θα πρέπει να έχει κάνει το self test στα παιδιά και να το δηλώσει στο self testing.gov.gr.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Εύβοια: Σε ποιες παραλίες δεν θα μπουν πλωτά φράγματα για τις μέδουσες και γιατί;

Εύβοια: Ποιες παραλίες έχουν γαλάζια σημαία;

Χαλκίδα: Ώρες αγωνίας για ανήλικο παιδί ύστερα από τροχαίο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.