Δείτε τι τρομακτικό πλάσμα βγήκε μέσα από την θάλασσα

Βγαλμένο μέσα από τον χειρότερο εφιάλτη! Τα παιχνίδια στην αμμουδιά σταμάτησαν απότομα και όλοι πάγωσαν με το τέρας που εμφανίστηκε!

Περίεργα θέματα: Δες τι τρομακτικό τέρας πετάχτηκε από τη θάλασσα. Μην ανησυχείτε δεν έγινε σε κάποια παραλία της Εύβοιας. Έγινε κάπου μακρυά. Είχε χρώμα κεραμιδί και είχε πολλά πλοκάμια.

Αν το δεις να κολυμπά δίπλα σου, σίγουρα θα φοβηθείς. Είναι τόσο μεγάλο που νομίζεις ότι πρωταγωνιστείς σε καμία ταινία επιστημονικής φαντασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Δες τι απίστευτο εμφανίστηκε έξω από σπίτια στη Χαλκίδα

Αυτό το τρομακτικό που βρήκε κάποτε στα δίχτυα του θα το θυμάται μια ζωή

Μπροστά σε ένα απόκοσμο θέαμα βρέθηκαν όσοι έκαναν το μπάνιο τους σε μία παραλία κάπου στην Νότια Αφρική.  Όλα κυλούσαν όμορφα, μέχρι που ξεκίνησε το κύμα. Παρόλο το κύμα, συνέχισαν και έκαναν το μπάνιο τους μέχρι που εμφανίστηκε κάτι τρομακτικό στην θάλασσα.

Ένα τρομακτικό τέρας ξέβρασε η θάλασσα δίπλα σε κόσμο που έκανε το μπάνιο του

Μιλάμε για την παραλία του κόλπου Britannia. Ξαφνικά το κύμα έφερε στην πλαζ κάτι που τρόμαξε πολύ κόσμο. Ήταν ένα από τα πιο μεγάλα πλάσματα που μπορεί να συναντήσει κανείς στα βάθη των ωκεανών. Ένα πλάσμα που μοιάζει με τεράστιο καλαμάρι.

Το μέγεθος του προκαλεί σοκ και δέος. Ήταν πολύ βαρύ. Όπως διαβάζουμε από τα τοπικά ΜΜΕ ήταν βαρύτερο από ένα μωρό ελέφαντα και μεγαλύτερο από έναν ενήλικο.

Όσοι βρέθηκαν κοντά στο σημείο πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους, αρκετά τυχερούς καθώς κάτι τόσο μεγάλο σπάνια συναντούν ακόμα και οι επιστήμονες.

Δείτε στο newse.gr του Γιώργου Κουτσελίνη, φωτογραφία με το τρομακτικό τέρας που ξέβρασε η θάλασσα

Τα νέα της Εύβοιας

Υπάρχει αργία λόγω χιονιού;

Καθαρά Δευτέρα 2023: Πότε έχουμε

Πότε είναι η Τσικνοπέμπτη 2023;

Στενή: Θα τρομάξετε αν παρατηρήσετε καλύτερα την φωτογραφία

Πυκνό χιόνι στη Χαλκίδα: Το έστρωσε παντού

Η πιο απίστευτη αγκαλιά στη Χαλκίδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο σήριαλ Στοργή;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις