Εύβοια: Δείτε τι έγραψαν πάνω σε ένα φυτό στις Αλυκές! [Φωτογραφία]

Είναι από τις φωτογραφίες όπου διαφαίνεται η μεγάλη αγάπη του ανθρώπου για τα φυτά και την φύση.

Μια καταπληκτική κίνηση από συνάνθρωπο μας, είδαμε λίγα μέτρα μακρυά από την πολυσύχναστη παραλία Αλυκές.

Για όσους δεν ξέρουν την περιοχή, μόλις 2 χλμ από τη Δροσιά, 7 χλμ από Χαλκίδα και 70 χλμ από Αθήνα, αρκούν για να βρεθείτε σε αυτό τον παράδεισο.

Η παραλία Αλυκές, θυμίζει τροπικό νησί. Είναι μία απέραντη αμμουδιά, με πανέμορφη θέα, καθαρή θάλασσα και κατάλληλη για οικογένειες μιας και δεν είναι πολύ βαθιά.

Εκεί λοιπόν συναντήσαμε μία κίνηση αγάπης προς την φύση. Ένας συνάνθρωπος μας, δίπλα στην αμμουδιά έδειξε την αγάπη του προς τα φυτά. Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκε μία πράσινη οπτασία.

Μάλιστα πάνω στα φυτά έβαλε και μία ταμπέλα με ένα γλυκό νόημα. Πιο συγκεκριμένα γράφει: “Σας παρακαλώ να μην με πειράξετε”. Μία καταπληκτική κίνηση στην παραλία Αλυκές.

Έβαλε μπόλικα λουλουδάκια καθώς και ένα παγκάκι για να κάθονται οι περαστικοί και να απολαμβάνουν το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα της περιοχής. Αν δεν το έχετε δει, καλό είναι να επισκεφθείτε την παραλία και να απολαύσετε τον ήλιο να δύει στην θάλασσα και οι ακτίνες του να βάφουν με χρώματα πορτοκαλί τα νερά.

Μάλιστα πάνω στα φυτά έβαλε και μία ταμπέλα με ένα γλυκό νόημα. Πιο συγκεκριμένα γράφει: “Σας παρακαλώ να μην με πειράξετε”. Μία καταπληκτική κίνηση στην παραλία Αλυκές με πολύ μεγάλη δόση αγάπης για το περιβάλλον που τόσο πολύ μας χρειάζεται.

Τα νέα της Εύβοιας

Επίδομα 600 ευρώ ένστολοι: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;

Πως κάνω ασφάλιση έμμεσου και προστατευόμενου μέλους;

Πως μπορείς να δεις τι επιδόματα δικαιούσαι;

Εύβοια: Δεν τα κατάφερε ο άτυχος άνδρας που «καρφώθηκε» σε κάγκελο- Θρήνος πριν τις γιορτές

Ένας απίστευτος Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Εύβοια

Χαλκίδα: Γυναίκα έζησε τον εφιάλτη στο τιμόνι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις