Με μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας συναντήθηκε ο Γιάννης Καλαβρής

Ο Καλαβρής έχει υποστηρίξει ως νομικός σύμβουλος αρκετά εργατικά σωματεία
Ο Καλαβρής έχει υποστηρίξει ως νομικός σύμβουλος αρκετά εργατικά σωματεία

Με μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας συναντήθηκε εχθές ο Δικηγόρος Ιωάννης Καλαβρής ενόψει της εκδήλωσης ενδιαφέροντος του να είναι υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.

Ο Καλαβρής έχει υποστηρίξει ως νομικός σύμβουλος αρκετά εργατικά σωματεία , ενώ έχει συνεργαστεί και με το ίδιο το Εργατικό Κέντρο, έτσι ξεκίνησε ενημερώνοντας μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου για την πρόθεσή του να συμμετέχει ενεργά στις πολιτικές εξελίξεις.

Ο Καλαβρής έχει υποστηρίξει ως νομικός σύμβουλος αρκετά εργατικά σωματεία

Σε σύντομη αναφορά του προς τα μέλη της διοίκησης επεσήμανε ότι η κίνησή του αυτή είναι συμβολική προκειμένου να εκφράσει το σεβασμό του στο θεσμό του Εργατικού Κέντρου, αλλά και προκειμένου να υπογραμμίσει το προσωπικό του ενδιαφέρον για τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και τη διάθεσή του να προωθήσει τα δίκαια αιτήματά τους με κάθε δύναμη στην κεντρική πολιτική σκηνή από όποια θέση και εάν βρεθεί .

Ανέφερε ότι θεώρησε υποχρέωσή του να ξεκινήσει μια πολιτική προσπάθεια από το χώρο όπου έχει ξεκινήσει και ο ίδιος τα επαγγελματικά του βήματα και όπου εμπράκτως έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια το ενδιαφέρον του για εργασιακά ζητήματα.

Τα μέλη της διοίκησης που παρευρίσκονταν εξέθεσαν από την πλευρά τους τα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τους εργαζόμενους, ενημέρωσαν για τις εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ, επεσήμαναν ιδίως θέματα που σχετίζονται με την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια , ενώ τόνισαν θέματα αναφορικά με τα εργατικά ατυχήματα .

Τα νέα της Εύβοιας

Επίδομα 600 ευρώ ένστολοι: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;

Πως κάνω ασφάλιση έμμεσου και προστατευόμενου μέλους;

Πως μπορείς να δεις τι επιδόματα δικαιούσαι;

Εύβοια: Δεν τα κατάφερε ο άτυχος άνδρας που «καρφώθηκε» σε κάγκελο- Θρήνος πριν τις γιορτές

Ένας απίστευτος Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Εύβοια

Χαλκίδα: Γυναίκα έζησε τον εφιάλτη στο τιμόνι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις