Πότε ξεκινά ο δεύτερος κύκλος κινητικότητας 2022;

κινητικοτητα 2022, κινητικοτητα δημοσιων υπαλληλων 2022, κινητικοτητα 2022 β κυκλοσ ποτε ξεκιναει, απογραφη κινητικοτητα

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει ο β κύκλος κινητικότητας για τους δημόσιους υπαλλήλους και της Εύβοιας.

Με αυτό το μέτρο μπαίνει τάξη στη συνολική κάλυψη των αναγκών της Δημόσιας Διοίκησης σε προσωπικό, βάζει ο ετήσιος κύκλος στελέχωσης, που τίθεται σε εφαρμογή κάθε χρόνο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιοποιηθεί κάτι για τον β κύκλο κινητικότητας 2022. Πέρσι, μέσα Νοεμβρίου, αναρτήθηκαν στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου τα αιτήματα των Φορέων για κάλυψη κενών θέσεων με μετάταξη και αναγκών με απόσπαση. Κάθε ενδιαφερόμενος υπάλληλος μπορούσε να υποβάλει αίτηση έως τις 28 Νοεμβρίου.

Β κύκλος κινητικότητας: Πότε ξεκίνησε πέρσι

Κάθε ενδιαφερόμενος υπάλληλος, που είχε δικαίωμα συμμετοχής σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4440/2016, υπέβαλλε αίτηση για μετάταξη σε κενή οργανική θέση ή και απόσπασή του για προσωρινή κάλυψη αναγκών, εντός δέκα ημερών από τη δημοσιοποίηση των θέσεων και ειδικότερα από τις 17 έως και τις 28 Νοεμβρίου 2021.

Η είσοδος των ενδιαφερομένων υπαλλήλων για το β κύκλο κινητικότητας ήταν διαθέσιμη στο σύνδεσμο https://hr.apografi.gov.gr. Μέσα στον Δεκέμβριο θα βγουν τα αποτελέσματα.

Τα νέα της Εύβοιας

Αυτή είναι η προκήρυξη για το λιμενικό 2022 χωρίς πανελλήνιες

Προκήρυξη ΟΣΕ 2022- 2023: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Πότε κληρώνει το τζόκερ; Ποια τα αποτελέσματα;

Εύβοια: Τρομακτικό βράδυ έζησε ένας 35χρονος

Χαλκίδα: Δείτε τι ετοιμάζεται για μαθητές της πόλης!

Χαλκίδα: Δείτε γιατί έσπαγε τζαμαρίες το βράδυ

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις