Πότε αρχίζουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις 2021;

Αύριο, Δευτέρα, 5 Ιουλίου, θα ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η σχετική ανακοίνωση αναμένεται εντός της ημέρας.

Οι εκπτώσεις σταματούν το τέλος Αυγούστου και σύμφωνα με τη νομοθεσία τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν την πρώτη Κυριακή, κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των εμπορικών συλλόγων προς τα μέλη τους, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού της έκπτωσης.

Advertisement
Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Εύβοια: Τέρας στην αυλή! Δεν θα πιστέψεις τι βγήκε μπροστά στην πόρτα του…

Το μυστικό της γέφυρας της Χαλκίδας που κανείς δεν ήξερε!

Εύβοια: Η λεπτομέρεια στη φωτογραφία που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.