Δες τι απίστευτο ξεπετάχτηκε από τη θάλασσα στην Εύβοια

Διαβάστε για το υπέροχο θέαμα που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν περαστικοί στο Αλιβέρι.

Ξαφνικά πετάχτηκαν από την θάλασσα και έκαναν κάτι το απίστευτο στην Εύβοια.

Για αρκετή ώρα έκαναν παιχνίδια στη θάλασσα και αρκετά τυχεροί ήταν όσοι τα έβλεπαν να παίζουν. Δεκάδες ήταν μαζί και έκαναν καταπληκτικούς σχηματισμούς.

Έχοντας προσαρμόσει τη ζωή τους στο σκληρό περιβάλλον των ωκεανών απέκτησαν κάποιες σοβαρές δεξιότητες, οι οποίες συνεχίζουν να εκπλήσσουν τους ερευνητές. Μάλιστα αντιπαθούν τον ύπνο. Όλοι χρειαζόμαστε ύπνο, εκτός από τα αυτά. Τα μωρά, για παράδειγμα, παραιτούνται πραγματικά από τον ύπνο τον πρώτο μήνα της ζωής τους και έτσι, ως εκ τούτου, κάνουν και οι γονείς τους. Το μυστικό βρίσκεται στο γεγονός ότι μπορούν να «κλειδώσουν» το μισό τμήμα του εγκεφάλου τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χαλκίδα: Δες που προτίμησε να κάνει την ηλιοθεραπεία της

Δείτε τι απίθανο κάνει μία γάτα στην Εύβοια! Θα πάθεις πλάκα

Κάρυστος: Κοίταξαν μέσα στη θάλασσα και προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους!

Δες τι απίστευτο έκαναν στην Εύβοια

Μάλιστα είναι σε θέση να κολυμπήσουν με ανοιχτές πληγές στον γεμάτο από βακτήρια ωκεανό και να μην πάθουν καμία μόλυνση. Και τα απίστευτα βρώμικο δόντια των καρχαριών δεν τους ενοχλούν καθόλου! Χωρίς νοσηλεία οι άνθρωποι θα πέθαιναν από σηψαιμία μέσα σε λίγες μέρες από ένα δάγκωμα. Ευτυχώς αυτά ζουν και βασιλεύουν.

Ένα υπέροχο θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι έτυχε να περνούν από την ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι Εύβοιας, καθώς έκαναν βόλτα λίγα μόλις μέτρα από το δρόμο.

Το ωραίο αυτό σκηνικό συνέθεσαν περισσότερα από 100 δελφίνια ενώ αρκετοί ήταν οι περαστικοί που κατάλαβαν την παρουσία τους, σταμάτησαν τα αυτοκίνητα τους και βγήκαν να απολαύσουν το θέαμα, ξεχνώντας έστω και για λίγο τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

Δες τι απίστευτο είδαν στην Εύβοια

Δες τι απίστευτο είδαν στην Εύβοια
Δες τι απίστευτο είδαν στην Εύβοια