Γιατί έβαλαν χειροπέδες σε 2 ανήλικα παιδιά στη Χαλκίδα;

Οι αστυνομικοί όταν τους είδαν τα μεσάνυχτα τους έβαλαν χειροπέδες.

Συνελήφθησαν, σήμερα (10-01-2022) μεταμεσονύχτιες ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, δύο ανήλικοι για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε δίκυκλο μοτοποδήλατο και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια – τύπου σουγιά.

Επιπλέον, ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα οδικής Κυκλοφορίας, καθώς διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το ανωτέρω δίκυκλο, στερούμενος σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Η Νο1 ευκαιρία καριέρας στο Public της Χαλκίδας

Εύβοια: Που μπαίνουν άμεσα πλωτά φράγματα για τις μωβ μέδουσες;

Εύβοια: Νέο έκτακτο δελτίο καιρού – Καταιγίδες, κεραυνοί, μπουρίνια και χαλάζι, πότε ξεκινά η κακοκαιρία

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.