Πότε ξεκινά η ανάβαση Κύμης 2024;

Ανάβαση Κύμης

Πότε αρχίζει η ανάβαση Κύμης το 2024

Η ανάβαση Κύμης είναι ένας θεσμός τα τελευταία χρόνια. Μια διοργάνωση που προσελκύει δεκάδες συμμετοχές οδηγών αυτοκινήτων.

Η όμορφη κωμόπολη της Νότιας Εύβοιας, η Κύμη, φιλοξενεί κάθε χρόνο τους αγώνες αυτοκινήτων.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μάη διεξάγονται οι αγώνες για ένα διήμερο.

Η 22η Ανάβαση Κύμης θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Μαΐου 2024. Είναι η στιγμή της ταχύτητας που εξιτάρει τους χιλιάδες θεατές που κάθονται παραπλεύρως του δρόμου και θαυμάζουν τις επιδόσεις των συμμετεχόντων.

Στη γνωστή διαδρομή μήκους 2,85 χιλιομέτρων από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης, που έχει αγαπηθεί από οδηγούς και θεατές, οι αγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, με στόχο τον απόλυτο χρόνο!

Μπορεί η ταχύτητα να προέχει μιας και στόχος είναι ο καλύτερος χρόνος στον τερματισμό αλλά ένας οδηγός έκανε κάτι το απίθανο πριν πολλά χρόνια.

Η ευαισθησία ενός οδηγού στην ανάβαση της Κύμης

Έδειξε την ευαισθησία του όταν είδε να πετάγεται μπροστά του ένας σκύλος. Την ώρα που ξεκίνησε με γκάζι από την αφετηρία, μείωσε ταχύτητα προκειμένου το αγαπημένο τετράποδο να περάσει απέναντι στον δρόμο.

Κάτι το απίθανο για εκείνη την εποχή, αλλά κάτι δεδομένο για τις μέρες μας όπου υπάρχει ευαισθητοποίηση από όλους μας για τα αγαπημένα μας τετράποδα.

Μια κίνηση που καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές και ας μην τερμάτισε με το καλύτερο χρόνο, φθάνει που έσωσε το σκυλάκι.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Η φωτογραφία στην κορυφή βουνού που κόβει την ανάσα!

Εύβοια: Αυτό ήταν το πιο τρομακτικό κολύμπι στην παραλία!

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι