Θα πάθεις πλάκα αν δεις τι έπαθε το Αλιβέρι σε λίγα λεπτά!

καιρος
πηγή: pixabay.com

Πάθαμε πλάκα με αυτό που είδαμε στο Αλιβέρι και έγινε μέσα σε λίγα λεπτά. Όλα κυλούσαν ρολόι.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, οι δρόμοι έγιναν τρομακτικοί στο Αλιβέρι. Ούτε τους κεντρικούς δρόμους δεν μπορούσες να διασχίσεις. Όλα έγιναν ξαφνικά. Μαύρισε ο ουρανός και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι δρόμοι έγιναν ποτάμια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Χαλκίδα ειδήσεις: Όταν ένα τρομακτικό τέρας είχε βρεθεί στην γέφυρα!

Εύβοια: Δεν θα πιστέψεις τι τρομακτικό εμφανίστηκε κοντά σε παραλία

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε την Νότια Εύβοια, με περιοχές σαν το Αλιβέρι, να βιώνουν το χτύπημα της κακοκαιρίας που είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι.

Ο καιρός έδειξε τα δόντια του όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Στα ορεινά του Αλιβερίου σημειώθηκε ισχυρή χαλαζόπτωση που συνοδευόταν από ισχυρούς ανέμους και κεραυνούς. Το φαινόμενο, διήρκεσε λίγα λεπτά, ωστόσο η ισχυρή βροχόπτωση μετέτρεψε σε ποτάμια τους δρόμους, οι οποίοι νωρίτερα είχαν καλυφθεί με ένα στρώμα χαλαζιού.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, οι δρόμοι έγιναν τρομακτικοί στο Αλιβέρι. Η σφοδρότητα της βροχής ήταν τόσο έντονη που οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και για αρκετή ώρα η κυκλοφορία μέσα στην πόλη διεξαγόταν με δυσκολία.

Ευτυχώς η πυροσβεστική δεν δέχτηκε κλήσεις μιας και το φαινόμενο δεν κράτησε για πάρα πολλά λεπτά. Και σε άλλες περιοχές της Εύβοιας έβρεχε ασταμάτητα και οι δρόμοι σε πολλά σημεία πλημμύρισαν. Το θετικό από την κακοκαιρία είναι ότι πέρασε από την Εύβοια, δίνοντας πολλές βροχές αλλά ευτυχώς δεν δημιούργησε προβλήματα.

Φωτογραφίες: Δεν θα πιστέψεις πόσο τρομακτικοί έγιναν οι δρόμοι στο Αλιβέρι σε λίγα μόλις λεπτά. Δείτε την φωτογραφία στο newse.gr