Αλιβέρι: Σε ποιους έβαλαν χειροπέδες; Έπιασαν άντρα και γυναίκα

Παλιό σπίτι
παλιό σπίτι- πηγή: pixabay.com

Φυτεία με 40 δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε ιδιαίτερα δύσβατη ημιορεινή περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα) , οι οποίοι κατηγορούνται για καλλιέργεια και πώληση ναρκωτικών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν τη φυτεία και έθεσαν αυτή σε διακριτική επιτήρηση.

Βραδινές ώρες της Πέμπτης 2 Ιουλίου, προσέγγισαν τη φυτεία με δίκυκλη μοτοσικλέτα οι δύο συλληφθέντες και αφού μπήκαν εντός προέβησαν στην περιποίηση – πότισμα των δενδρυλλίων.

Τότε, οι αστυνομικοί κατάφεραν αρχικά και ακινητοποίησαν τον άντρα, ο οποίος αντιστάθηκε της σύλληψης του. Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει από το σημείο και μετά από επιστάμενες αναζητήσεις, εντοπίστηκε καις συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 3 Ιουλίου έξω από το σπίτι του, σε περιοχή του Αλιβερίου.

Αν θες να μείνεις στιλάτος την περίοδο της καραντίνας, η λύση είναι μία...

Insurance Market: Κέρδισε ως -40% το χρόνο στην ασφάλειά σου!