Έρχεται μεγάλος καύσωνας από αύριο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add evianews.com on Google

Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει από αύριο η Ελλάδα με τη θερμοκρασία να ξεπερνούν τους 40°C την Τετάρτη και να αγγίζουν ακόμα και τους 45°C το Σάββατο. Ωστόσο, το κύριο χαρακτηριστικό του νέου κύματος καύσωνα θα είναι ότι θα διαρκέσει μέχρι τις 7 με 8 Αυγούστου θυμίζοντας έτσι τον φονικό καύσωνα του 1987.

Η κορύφωση του καύσωνα εντοπίζεται από το Σάββατο 31 Ιουλίου μέχρι τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Σύμφωνα με το meteo.gr πολύ θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα κυριαρχήσουν στην Κεντρική και Ανατολική Μεσόγειο, στην Ιταλία, στα Βαλκάνια, στην Κύπρο και στην Τουρκία. Η χώρα μας θα επηρεάζεται στο σύνολό της καθ’όλη τη διάρκεια του θερμού κύματος με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Το «βαρύ» έργο που θα φέρει χιλιάδες θέσεις εργασίας στη Χαλκίδα!

Βαρύ πένθος στη Χαλκίδα: Η απώλεια που «πάγωσε» την πόλη

Σοκ έξω από τη Χαλκίδα: Σοβαρό τροχαίο λίγο πριν το Σχηματάρι – Εικόνες που κόβουν την ανάσα!

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.