Τι θα γίνει των τριών ιεραρχών στην Εύβοια;


Τι θα γίνει των τριών ιεραρχών στην Εύβοια;

Θα κάνουν μάθημα τα σχολεία την ημέρα των τριών ιεραρχών 2023 ή όχι; Πολλοί γονείς έχουν μπερδευτεί και ρωτούν αν θα πρέπει να στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία της Εύβοιας.

Τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά και στην Εύβοια. Θα κάνουν μάθημα μία με δύο ώρες και οι υπόλοιπες ώρες είναι αφιερωμένες σε ειδική εκδήλωση για τους τρεις ιεράρχες. Σε άλλα διδακτήρια της Εύβοιας θα κόψουν και βασιλόπιτα.

Η γιορτή των Τριών Ιεραρχών είναι των δασκάλων και των μαθητών, των σχολείων και των γραμμάτων, των βιβλίων και της μάθησης. Ανήμερα της ημέρας εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2022, θα πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά) της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι εν λόγω εκδηλώσεις θα μπορούν να έχουν διάρκεια έως και δύο διδακτικές ώρες.

Το άλλο παράλογο είναι ότι ναι μεν τα σχολεία θα είναι ανοιχτά, το ίδιο δεν ισχύει για τα φροντιστήρια. Των τριών ιεραρχών θα πρέπει να ξέρετε ότι είναι υποχρεωτική αργία για φροντιστήρια αγγλικών και μέσης εκπαίδευσης.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις εκλογές;

Πότε μπαίνει το επίδομα ενοικίου Μαρτίου;

Προκήρυξη 9κ 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Ο τυχερός στο Βαθύ Αυλίδας: Όταν λέμε «τη γλίτωσε παρά τρίχα», αυτό ακριβώς εννοούμε!

Χαλκίδα: Δείτε τι απίστευτο έκανε μια γυναίκα με ένα κράνος

Στροφή Τσεκούρα: Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Χαλκίδας

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις