Θεατρικές παραστάσεις 2022: Ποιες θα γίνουν στην Εύβοια;

Ο Ιούλιος έχει αρκετές θεατρικές παραστάσεις και όχι μόνο

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2022», ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χακιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), σε συνεργασία και με πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους της πόλης μας, διοργανώνει πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, καθώς ποιοτικών Θεατρικών και Μουσικών παραστάσεων που έχει εντάξει στο πρόγραμμά του.

Για το μήνα Ιούλιο το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022, ώρα 20:00 μ.μ., Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου Μαθητική Συναυλία Πιάνου από το Δημοτικό Ωδείο «Νίκος Σκαλκώτας»

Το Δημοτικό Ωδείο «Νίκος Σκαλκώτας» του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκιδέων, διοργανώνει «Μαθητική Συναυλία Πιάνου», με την τάξη της κας ΓΙΑΝΝΑΣ ΓΚΑΡΑ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΤΡΙΤΗ 5 Ιουλίου στις 21:00, Θέατρο «Ορέστης Μακρής» Παιδική Θεατρική Παράσταση «Παγωμένη Πριγκίπισσα», (6€ γενική είσοδος).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Ιουλίου στις 20:45, Θέατρο «Ορέστης Μακρής» Παιδική Θεατρική Παράσταση «Jurassic Adventures».

Δείτε για πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση “αληθινούς” δεινόσαυρους σε φυσικό μέγεθος, να περπατούν, να πρωταγωνιστούν επί σκηνής και να απολαμβάνουν τα χάδια σας!

13€ γενική είσοδος (την ημέρα της παράστασης), 11€ viva.gr, 10€ προπώληση θερινός Κιν/φος ΡΕΞ

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 Ιουλίου στις 20:00, Θέατρο «Ορέστης Μακρής» Θέατρο Σκιών Καραγκιόζη του Αργύρη Αθανασίου» (5€ γενική είσοδος).

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 Ιουλίου στις 21:00: (πλατεία Σμηναγού Γκέλη), «ΚΑΝΗΘΙΩΤΙΚΑ» Γλέντι με την ορχήστρα του Γιάννη Λεμπέση, τραγούδι Εύα Κανέλλη

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 Ιουλίου στις 21:00, Θέατρο «Ορέστης Μακρής» Θεατρική Παράσταση «ΑΝΤΙΓΟΝΗ», του Σοφοκλή

Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή είναι το γεγονός του καλοκαιρού. Η πολυαναμενόμενη παράσταση του καταξιωμένου Λιθουανού σκηνοθέτη Cezaris Graužinis έρχεται και στη Χαλκίδα. Μια σύγχρονη και επίκαιρη μεταφορά της σοφόκλειας αντιπολεμικής τραγωδίας με ένα ανατρεπτικό πρωταγωνιστικό καστ. Αντιγόνη η Έλλη Τρίγγου. Κρέοντας ο Βασίλης Μπισμπίκης. Και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης Κορυφαίος του Χορού.

Πρωταγωνιστούν: Έλλη Τρίγγου (Αντιγόνη), Βασίλης Μπισμπίκης (Κρέων), Ιεροκλής Μιχαηλίδης (Κορυφαίος του Χορού), Γιώργος Παπαγεωργίου (Άγγελος), Δανάη Μιχαλάκη (Ισμήνη), Χρήστος Σαπουντζής (Τειρεσίας), Κώστας Κορωναίος (Φύλακας), Στρατής Χατζησταματίου (Αίμων), Μαρίνα Αργυρίδου (Ευριδίκη), Τάσος Σωτηράκης (Χορός), Γιάννης Μαστρογιάννης (Χορός),Περικλής Σιούντας (Χορός). (20€ γενική είσοδος,17 € ανεργίας, φοιτητικό, ΑΜΕΑ)

Η θρυλική και πιο επιτυχημένη παράσταση των τελευταίων ετών «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», η οποία φέτος σημείωσε και μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα.
Η θρυλική και πιο επιτυχημένη παράσταση των τελευταίων ετών «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», η οποία φέτος σημείωσε και μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 Ιουλίου στις 21:00, Θέατρο «Ορέστης Μακρής» Θεατρική Παράσταση «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα»

Η θρυλική και πιο επιτυχημένη παράσταση των τελευταίων ετών «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», η οποία φέτος σημείωσε και μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Παίζουν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Βασίλης Κούκουρας, Σοφία Παυλίδου, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Χριστίνα Πετρολέκα, Ντανιέλ Νούρκα και ο Πάνος Σταθακόπουλος. (20€ γενική είσοδος,15 € ανεργίας, φοιτητικό, άνω των 65, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ)

ΠΕΜΠΤΗ 21 Ιουλίου στις 21:00, Θέατρο «Ορέστης Μακρής» Παιδική Θεατρική Παράσταση «BABE SHARK LIVE SHOW»

Το “Baby Shark Live!” είναι μία καταιγιστική θεατρική περιπέτεια, που περιέχει το πασίγνωστο αυθεντικό αγαπημένο τραγούδι “Pinkfong’s Baby Shark” με τις πρωτοφανείς σε παγκόσμια κλίμακα 10 δις προβολές στο YouTube και τα πιο γνωστά Αγγλικά παιδικά τραγούδια του Pinkfong.. Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να τραγουδήσουν Αγγλικά τραγούδια, μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες.

Ένα show που αποτελεί μια διασκεδαστική εκπαιδευτική διαδικασία μάθησης για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας στα Αγγλικά (τραγούδια παρουσιάζονται στο Video). (10€ γενική είσοδος)

Η περιπέτεια και διάλογοι είναι στα ελληνικά.-Διάρκεια: 1 ώρα και 20 λεπτά (με το διάλειμμα).

(10€ γενική είσοδος)