Εύβοια: Πλημμύρισε η παραλία στη Χαλκίδα

Εύβοια, πλημμύρισε, παραλία, Χαλκίδα

Την παραλία στη Χαλκίδα είχαμε να την δούμε πολλά χρόνια σε αυτή την κατάσταση. Η παραπάνω φωτογραφία είναι πριν τις 10 το πρωί. Βλέπουμε μια άδεια περιοχή. Σε μία ώρα, πλημμύρισε!

Το πρωινό της Κυριακής πλημμύρισε η παραλία στη Χαλκίδα. Ο καλός καιρός ήταν σύμμαχος για πολλούς να αφήσουν τα σπίτια τους και να κατέβουν να χαρούν τον ήλιο.

Ήταν και ένα event που έγινε στην παραλία στη Χαλκίδα όπου μαζεύτηκαν χιλιάδες άνθρωποι και αυτό έγινε viral. Μια κίνηση που όλοι οι Χαλκιδέοι και όχι μόνο, περίμεναν με ανυπομονησία.

Αυτή την Κυριακή, τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου, πλημμύρισαν την παραλία στη Χαλκίδα. Προκάλεσαν έναν “σεισμό” που θέλουμε, με πάνω από 1.500 χορευτές.

Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων την προτελευταία Κυριακή της αποκριάς στο Στρογγυλό, έγιναν τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου στην παραλία στη Χαλκίδα.

Πολιτιστικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και την Εύβοια, συμμετείχαν σε αυτόν τον αποκριάτικο θεσμό που έχει δημιουργηθεί. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό και συγκινητικό θέαμα χιλιάδων χορευτών, όλων των ηλικιών, που κατέκλυσαν με τα γαϊτανάκια τους τη Χαλκίδα.

Οι χορευτές κατά μήκος της παραλίας στη Χαλκίδα, έπλεξαν το δικό τους Γαϊτανάκι και στο τέλος μαζί με τον κόσμο χόρεψαν για πάνω από 15 λεπτά το Καβοντορίτικο.

ια, πλημμύρισε, παραλία, Χαλκίδα
Εύβοια, πλημμύρισε, παραλία, Χαλκίδα
Εύβοια, πλημμύρισε, παραλία, Χαλκίδα