Περιοδεία της Σοφίας Νικολάου σε Αμάρυνθο και Ερέτρια

Τις περισσότερες φορές οι κάτοικοι της Εύβοιας ένα πράγμα ζητούν από τους πολιτικούς. Να είναι στο πλάι τους συνεχώς, να ακούν τα προβλήματα, να μη μένουν στα γραφεία και να μην είναι απομονωμένοι από την κοινωνία.

Κι αυτό λίγοι το κάνουν στο νομό μας ενόψει και των βουλευτικών εκλογών.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, κυρία Σοφία Νικολάου, για παράδειγμα, έχει κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα τους τελευταίους έξι μήνες, επισκεπτόμενη κάθε γωνιά της Εύβοιας.

Κι αυτό της πιστώνεται στα θετικά, μιας και οι Ευβοιώτες, που έχουν πολλά προβλήματα, θέλουν ανθρώπους που θα τους ακούσουν, που θα «βάλουν πλάτη» στα δύσκολα, που θα προωθήσουν στην κεντρική εξουσία τα θέματα που τους απασχολούν.

Είδαμε λοιπόν την κ. Νικολάου, από τα χιόνια στη Δίρφυ, να μεταβαίνει σήμερα στο δήμο Ερέτριας για να συνομιλήσει με τους ντόπιους. Πήγε στην Αμάρυνθο, μίλησε με κατοίκους, είχαν μια όμορφη συζήτηση και για τα ζητήματα της περιοχής τους, αλλά και για ολόκληρη την Εύβοια.

Στη συνέχεια η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής μετέβη στην Ερέτρια για να πάει στην ΔΕΥΑΕ, την εταιρεία ύδρευσης της πόλης ενώ συνέχισε την περιοδεία της στα καταστήματα όπου είχε συνομιλία με τους καταστηματάρχες για το εμπόριο της πόλης, τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις προτάσεις που έχουν για την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχείρησης.