Θα γίνουν rapid test σε όλη τη Χαλκίδα!

Δείτε σε ποιες περιοχές της Χαλκίδας θα γίνουν rapid test!

Στο Πάρκο του Βούρκου (απέναντι από τα ΕΠΑΛ Χαλκίδας) θα πραγματοποιηθεί στοχευμένη διενέργεια ελέγχων, που θα αφορά στους εργαζόμενους της βιομηχανικής ζώνης των Οινοφύτων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από τις 5 μέχρι τις 8 το πρωί.
Από ώρα 08:00 έως και ώρα 11:00, το πρωί, θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για όσους πολίτες επιθυμούν, μέσα από τα οχήματά τους, με τη διαδικασία της δράσης “Drive through Testing”.

Και την Παρασκευή θα γίνουν rapid test στο Πάρκο του Βούρκου (απέναντι από τα ΕΠΑΛ Χαλκίδας), θα γίνουν rapid test το πρωί για τους εργαζόμενους όπως την Πέπμτη.
Από ώρα 09:00 το πρωί έως και ώρα 13:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για όσους πολίτες επιθυμούν, μέσα από τα οχήματά τους, με τη διαδικασία της δράσης “Drive through Testing”, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ

​Από ώρα 09:00 το πρωί έως και ώρα 13:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για όσους πολίτες επιθυμούν, μέσα από τα οχήματά τους, με τη διαδικασία της δράσης “Drive through Testing”, στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης.

Οι πολίτες που θα προσέρχονται, θα πρέπει να τηρούν τα παρακάτω:

  1. Να έχουν έντυπο “Βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης” με σημειωμένη την ένδειξη Β1 (Μετάβαση για τεστ κορονοϊού) ή να έχουν αποστείλει SMS για την μετακίνηση, με ένδειξη “1 κενό Ονοματεπώνυμο κενό Διεύθυνση Κατοικίας”.
  2. Να δηλώσουν Αριθμό Ταυτότητας ή ΑΜΚΑ
  3. Να δηλώσουν τηλέφωνο επικοινωνίας