Πως βράζουμε τα κάστανα; [Οδηγίες]

Πως βράζουμε τα κάστανα;
Πως βράζουμε τα κάστανα; Τα κάστανα είναι το νούμερο ένα σνακ για τους περισσότερους. Το θέμα είναι πως βράζουμε τα κάστανα.

Στην Εύβοια, οι καστανιές ευδοκιμούν στις ορεινές περιοχές από τις αρχές Σεπτέμβρη, μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου. Όσοι λατρεύουν τα κάστανα, περιμένουν πως και πως αυτή την περίοδο για να τα δοκιμάσουν.

Τα κάστανα είναι το νούμερο ένα σνακ για τους περισσότερους. Το θέμα είναι πως βράζουμε τα κάστανα. Τα κάστανα, έχουν πλούσια γεύση και νοστιμιά, αρκετές θερμίδες, αλλά μεγάλη διατροφική αξία.Τα κάστανα, βραστά, έχουν πλούσια γεύση και νοστιμιά, αρκετές θερμίδες, αλλά μεγάλη διατροφική αξία. Τα αντιοξειδωτικά και τα μέταλλα, όπως το μαγνήσιο και το κάλιο, βοηθούν στην μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακών προβλημάτων, όπως καρδιακές παθήσεις, ή εγκεφαλικό επεισόδιο. Τα κάστανα είναι μια καλή πηγή αυτών των θρεπτικών συστατικών και μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της υγείας της καρδιάς σας. Άλλοι τρώνε τα κάστανα ψητά και άλλοι προτιμούν μια άλλη μέθοδος που θα σας προτείνουμε. Ναι καλά άκουσες θα σου περιγράψουμε πως βράζουμε τα κάστανα.

Πως βράζουμε κάστανα;

Τα κάστανα, είναι πλούσια σε βιταμίνη C, κάτι που τα καθιστά μοναδικά μεταξύ των ξηρών καρπών. Μάλιστα, μισό φλιτζάνι ωμό κάστανο σας δίνει 35-45% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης (DV) σε βιταμίνη C.

Αν επιλέξω να βράσω κάστανα, θα πρέπει να ξέρετε ότι χάνουν μέρος της βιταμίνης C. Παρόλα αυτά τα βρασμένα κάστανα, εξακολουθούν να παρέχουν 15-20% DV. Για να διατηρήσετε περισσότερη βιταμίνη C κατά το μαγείρεμα, μπορείτε να τα ψήσετε σε χαμηλότερες θερμοκρασίες ή να χρησιμοποιήσετε έναν αφυγραντήρα τροφίμων για να τα αφυδατώσετε.

Για να βράσουμε κάστανα, θα χρειαστούμε μια κατσαρόλα, κάστανα, και νερό. Καλύπτουμε με νερό τα κάστανα μέσα. Θα τα βράσουμε σε κατσαρόλα για 50 λεπτά με 1 ώρα.
Τα ξεπλένουμε με νερό και τα αφήνουμε να κρυώσουν σιγά σιγά.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε μπαίνει το επίδομα ενοικίου Μαρτίου;

Προκήρυξη 9κ 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Ετεροδημότες εκλογές: Ποια είναι η διαδικασία;

Χαλκίδα: Δείτε τι απίστευτο έκανε μια γυναίκα με ένα κράνος

Στροφή Τσεκούρα: Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Χαλκίδας

Ανδρονιάνοι: Δείτε τι κάνουν οι μαλωμένοι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις