Δείτε τι φύτρωσε στην παραλία Χιλιαδού στην Εύβοια! [Φωτογραφία]

Αυτό που θα δείτε, είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει. Είναι κάτι το μαγικό που γίνεται σε παραλία της Εύβοιας.

Είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Εύβοια. Μάλιστα πολλοί υποστηρίζουν πως το συγκεκριμένο θα απογειώσει τον τουρισμό στα ύψη.

Η Χιλιαδού έχει υπέροχες παραλίες και σίγουρα αυτό που ξεφύτρωσε στην πλαζ είναι κάτι το ανεπανάληπτο.

Η Χιλιαδού είναι μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Εύβοιας. Είναι κοντά στην πρωτεύουσα μιας και μόνο 45 λεπτά, απέχει η πανέμορφη και πασίγνωστη παραλία της Χιλιαδούς από τη Χαλκίδα.

Αφού περάσετε τη Στενή, στο βουνό Δίρφη, θα διανύσετε κάποια χιλιόμετρα όπου θα δείτε και πολλά ακόμη όμορφα χωριά της Εύβοιας, όπως τους Στρόπωνες και το Μετόχι.

Κατά τα παλαιότερα χρόνια η Χιλιαδού ήταν ορμητήριο πειρατών. Μάλιστα πολλοί από αυτούς μαγεύτηκαν από το τοπίο και άφησαν την πειρατεία και εγκαταστάθηκαν για πάντα εκεί.

Η Χιλιαδού βρίσκεται στην κεντρική Εύβοια, στην πλευρά που βλέπει προς το Αιγαίο. Έχει βόρειο προσανατολισμό, οπότε συχνά είναι εκτεθειμένη στους δυνατούς ανέμους. Με λίγα λόγια δεν μπορείς με τίποτα να ηρεμήσεις και πάντα βλέπεις το κύμα.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τα κύματα πλημμυρίζουν την παραλία και αρκετές φορές φτάνουν ως το χωματόδρομο που προσεγγίζει την παραλία και τα λίγα σπίτια του διπλανού οικισμού.

Δεν τον ένοιαζε το κύμα και εκτίμησε πολύ την ομορφιά της γνωστός σκηνοθέτης. Έτσι στην παραλία ξεφύτρωσε ένα ολάκερο κινηματογραφικό στούντιο.

Αυτή είναι η 5η κινηματογραφική παραγωγή στο ομορφότερο φυσικό studio της χώρας, με μια από τις μεγαλύτερες που έχουν γυριστεί στην Ελλάδα και φέρει την υπογραφή του Ruben Östlund.

ταινία-Χιλιαδού
Η καταπληκτική πλαζ της Χιλιαδού μετατράπηκε σε κινηματογραφικό στούντιο. Γέμισε από κάμερες, διαδρόμους και πασίγνωστους ηθοποιούς. (πηγή φωτογραφίας:Ηλίας Μπουρμάς – Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας)

Η περίληψη της ταινίας
Ο συνδυασμός της ναυτίας, από μία ταυτόχρονη δυνατή καταιγίδα, και της τροφικής δηλητηρίασης επιφέρει καταστροφικά αποτελέσματα και οι επιβάτες του πλοίου καταλήγουν ναυαγοί στη Χιλιαδού. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο ηθοποιός του Hollywood Woody Harrelson.