Καλά τα νέα! Δείτε που δεν υπάρχει κορονοϊός στη Χαλκίδα![Φωτογραφία]

Ένας άγχος υπήρχε μιας και πριν μέρες είχε εκδοθεί ανακοίνωση που μιλούσε για ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στη Χαλκίδα.

Από την πρώτη στιγμή έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από μεριάς του Δήμου και έκλεισε η δημοτική αυτή υπηρεσία.

Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου 2020, εκδόθηκε ανακοίνωση από τον Δήμο Χαλκιδέων με τίτλο: “Κλειστό για προληπτικούς λόγους το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας.”

Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Μουσικό Ωδείο από αύριο Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Στην ανακοίνωση αναφέρονταν πως κλειστό παρέμενε για προληπτικούς λόγους το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας, αφού υπήρχε υποψία κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο. Ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία έγραφε τα εξής:

Ο Δήμος Χαλκιδέων σας ενημερώνει ότι υπάρχει υποψία κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας. Ενημερώνονται όλοι οι γονείς των παιδιών που φοιτούν εκεί.

Μέχρι να ολοκληρωθούν και να βγουν τα αποτέλεσμα των εξετάσεων όλων των εργαζομένων και οι ιχνηλατήσεις των επαφών, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., το Δημοτικό Ωδείο για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει κλειστό.

Ευτυχώς, το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου βγήκε ανακοίνωση που επισημαίνει ότι επαναλειτουργεί το Δημοτικό Μουσικό Ωδείο από αύριο Πέμπτη 22 Οκτωβρίου.

Ο Δήμος Χαλκιδέων μας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι επιδημιολογικοί έλεγχοι στους εργαζόμενους, στα παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό Μουσικό Ωδείο καθώς και στους γονείς. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά.

Με βάση τα παραπάνω, έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες απολυμάνσεις και το Μουσικό Ωδείο ξεκινά τη λειτουργία του από αύριο, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου.