Ο γιατρός κάθε πότε παίζει; Ποιοι οι ηθοποιοί;

«Ο Γιατρός», είναι μια δραματική σειρά του Alpha, και έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, με διπλό επεισόδιο.

«Ο ΓΙΑΤΡΟΣ» με όχημα την ιστορία του Ανδρέα Βρεττού, του Doc, που επιστρέφει στη ζωή μετά το τραύμα της απώλειας της μνήμης, καθήλωσε, τη σεζόν που μας πέρασε, εκατομμύρια τηλεθεατές. Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha θα μας συναρπάσουν, έχοντας ως κεντρικό άξονα αφήγησης τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει τον Doc και τους συνεργάτες του, αφήνοντας πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19.

Η εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία

Τα νέα επεισόδια της σειράς μιλούν για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid-19, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

Οι ήρωες θα πρέπει να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή, αφού η συνθήκη του Covid -19 έφερε απώλειες και νέα δεδομένα.

Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Αντρέα, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρης της κλινικής, αφού απειλείται η ίδια της η ύπαρξη. Μετά τη σύλληψη του Μάρκου Μαλτεζά στην Παθολογική Κλινική υπάρχει νέα διευθύντρια, η Χριστίνα Λαμπρινού.

Και ο Doc πρέπει να υπερασπιστεί την ομάδα του και τη μέθοδο εργασίας του καθώς η νέα διευθύντρια θέλει να μετατρέψει την Παθολογική Κλινική σε φρούριο επαγρύπνησης απέναντι σε μελλοντικές πανδημίες.

Ο Αντρέας μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση

ADVERTISING

Ο Αντρέας καταλαβαίνει ότι έχει μόνο μια ευκαιρία να σώσει τη μέθοδό του και το τμήμα του: να αντιμετωπίσει μια δύσκολη πορεία ιατρικών και ψυχολογικών δοκιμασιών που θα του επιτρέψουν να ανακτήσει τον πραγματικό του ρόλο. Να επιστρέψει στην Παθολογική Κλινική ως διευθυντής.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανακτήσει όλη την πρόοδο που έχει σημειώσει η ιατρική επιστήμη τα τελευταία δώδεκα χρόνια, αλλά επιπροσθέτως πρέπει να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει το σύνδρομο του προμετωπιαίου λοβού, το οποίο του προέκυψε μετά τον πυροβολισμό του και το οποίο τον βάζει σε μια κατάσταση να λέει ό,τι του περνάει από το μυαλό, χωρίς φίλτρα: μια πολυτέλεια που ένας διευθυντής δεν μπορεί να έχει.

Ο Γιατρός

Συντελεστές
Απόδοση σεναρίου: Νίκος Μήτσας
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Θάνος Λέκκας, Αλέκος Συσσοβίτης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Μαριάννα Κιμούλη, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αλέξανδρος Κωχ, Εφη Κάντζα, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα.

ADVERTISING

*Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν διαφορετικοί guests.

Εκτέλεση Παραγωγής: Primavisione

Based on a Format Created by Francesco Arlanch and Viola Rispoli”
“Format licensed by Sony Pictures Television”

Η σειρά παρέχεται με δυνατότητα επιλογής ειδικών υποτίτλων για άτομα με προβλήματα ακοής [CC]

«Ο Γιατρός» – Πρεμιέρα , Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με διπλό επεισόδιο

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Κινδυνεύουν ζωές όταν συμβαίνει αυτό το φαινόμενο

Εύβοια: Έπαθαν πλάκα όταν πρόσεξαν καλύτερα το μεγάλο ψάρι που ήταν στην παραλία

Χαλκίδα: Άφωνοι οι επισκέπτες με αυτό το πανέμορφο πλάσμα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.