Τελευταία ενημέρωση:
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020, 00:35

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε

LED Φωτιστικά εξωτερικού χώρου: η νέα έξυπνη λύση 

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 - 5:01:18 μμ
 
Τα φωτιστικά με λάμπες LED έχουν κυριαρχήσει στην αγορά τόσο στο εξωτερικό όσο και στην χώρα μας εδώ και μια δεκαετία. Οι λάμπες LED που ήρθαν ως μια εναλλακτική λύση φωτισμού, ανέβηκαν κατακόρυφα στις προτιμήσεις του κοινού τόσο για την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας όσο και για την οικονομία τους. Ν’ αναφερθεί πως τα LED έχει υπολογιστεί πως έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις κοινές λάμπες, αφού μια λάμπα LED μπορεί να λειτουργήσει για σχεδόν 100.000 ώρες, ενώ μια συμβατική λάμπα το πολύ ως 2000. Ίσως σε αυτό να οφείλεται ότι όλο και περισσότεροι επαγγελματίες και ιδιώτες αντικαταστούν τον φωτισμό των χώρων τους με λάμπες LED. 
Σε αυτό το άρθρο σας προτείνουμε να πράξετε κι εσείς το ίδιο, και να δημιουργήσετε εξαιρετικής ποιότητας φωτισμό, στον κήπο ή στους εξωτερικούς σας χώρους με LED Φωτιστικά εξωτερικού χώρου. Οι προτάσεις μας είναι:
 
1) Επιτυχία φωτιστικά εξωτερικού χώρου. Τα επιτυχία φωτιστικά είναι μια διαχρονική πρόταση για τον φωτισμού του κήπου ή της βεράντας του σπιτιού σας. Ανάλογα με το μέγεθος του χώρου σας και τις φωτιστικές σας ανάγκες θα κυμανθεί κι ο αριθμός των επιτυχιών φωτιστικών που θα χρειαστείτε. 
 
2) Panel Led. Μια κλασσική πρόταση για τον κήπο σας, όσον αφορά τη χρήση Led ως φωτιστικά εξωτερικού χώρου, είναι τα  Panels σε στρογγυλό ή τετράγωνο σχήμα. Τα panels έχουν δυνατό και ποιοτικό φως, που θα δώσουν μια άλλη αίσθηση τις νυχτερινές ώρες. 
 
3) Γιρλάντα φωτισμού. Αν δεν θέλετε να επιλέξετε ένα από τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου, μπορείτε να γίνετε πιο δημιουργικοί, επιλέγοντας μια γιρλάντα φωτισμού, που μπορείτε να την διακοσμήσετε με όποιον τρόπο σας αρέσει. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δώσετε έμφαση σε όποιο σημείο του κήπου σας θέλετε ή ακόμη και να αλλάξετε το πεδίο φωτισμού αλλάζοντας ξανά και ξανά την διάταξη της γιρλάντας. 
 
4) Ηλιακό φωτιστικό Led κολονάκι. Μια άλλη λύση για φωτιστικά εξωτερικού χώρου, είναι τα Led κολονάκια που θα φωτίσουν το έδαφος των εξωτερικών σας χώρων, δίνοντας ένα ασφαλές και φωτεινό διάδρομο. 
 
5) Ολοκληρώστε τις φωτιστικές εγκαταστάσεις με κάμερες ασφαλείας που φωτίζονται με LED λάμπες. Το Νο1 αιτούμενο σε κάθε νοικοκυριό ή σε επαγγελματικό χώρο είναι η ασφάλεια του χώρου, των προσώπων και των προσωπικών τους αντικειμένων. Γι’ αυτόν τον λόγο χρειάζεται ένα σύστημα ασφαλείας με κάμερες που θα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και αποτελεσματικότητα. 
 
Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην σελίδα eleniselectric.gr για φωτιστικά εξωτερικού χώρου ή φωτιστικά εσωτερικού χώρου με LED, και να κάνετε μια έρευνα αγοράς για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες του χώρου σας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2020 evianews (Γ.Ε.ΜΗ.:141984522000)| Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]