Maestro mega δεύτερη σεζόν: Πότε θα ξεκινήσει;

Παπακαλιάτης: Πότε θα δούμε τον 2ο κύκλο του “Maestro”

Σειρά
Σειρά

Το Maestro είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς που προβλήθηκε στο mega και έριξε αυλαία την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022. Πολλοί ρωτούν πότε ξεκινά η δεύτερη σεζόν.

Το πολυαναμενόμενο φινάλε του πρώτου κύκλου γράφτηκε με το επεισόδιο «Να μ’αγαπάς». Στην σειρά maestro του mega είδαμε το φεστιβάλ να ξεκινά και όλο το νησί να πλημμυρίζει με μουσικές.

Παράλληλα, οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων είναι ραγδαίες και ο φόνος του Χαράλαμπου καθοριστικός.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται σίγουρα στο ποιος τον σκότωσε, καθώς οι επίδοξοι δολοφόνοι είναι πολλοί: η σύζυγός του και ο γιος του, που έχουν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά;

Στο τελευταίο επεισόδιο του maestro του mega, βλέπουμε τη Μαρία Καβογιάννη να λέει: «Μην χαραμίζετε τη ζωή σας για τους άλλους».

Με αυτά τα λόγια η τηλεοπτική Μαρία ίσως δίνει και ένα μικρό spoiler για τη συνέχεια, που γράφεται αυτή την περίοδο από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Στην δεύτερη σεζόν, ίσως την δούμε να γυρίζει σελίδα και να ζει όπως εκείνη θέλει, μετά τον θάνατο του Χαράλαμπου.

Πότε ξεκινά το season 2 του Maestro;

Θα πάει και για season 2 η επιτυχημένη σειρά maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά της οποίας τα δικαιώματα αποκτά το Netflix, με το δημιουργό της να δηλώνει χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Το πότε ξεκινά η δεύτερη σεζόν, είναι άγνωστο.

Ο δεύτερος κύκλος θα βγει ανάλογα με το MEGA και το Netflix εκεί γύρω στον Μάρτιο με Απρίλιο ή Μάϊο.