Οινόφυτα: Τρόμος για γυναίκα την ώρα που δούλευε – Μπήκε ένας ληστής με άγρια διάθεση

Δύσκολες στιγμές για τους εργαζόμενους ενός σούπερ μάρκετ στα Οινόφυτα. Συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής σε σούπερ μάρκετ στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Ήταν 6 το απόγευμα όταν η ταμίας είδε να μπαίνει στο σούπερ μάρκετ ένας πελάτης, οποίος φορούσε καπέλο και μάσκα για τον κορονοϊό.

Δεν πήγε να αγοράσει κάποια προϊόντα αλλά κατευθείαν άνοιξε βήμα και πήγε στο ταμείο. Βγάζοντας ένα όπλο απείλησε την εργαζόμενη στο ταμείο και ζήτησε τα χρήματα. Στη συνέχεια αφού πήρε όσα χρήματα υπήρχαν εκείνη τη στιγμή στην ταμειακή, ο ληστής έφυγε πεζός όπως ήρθε. Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν οπτικό υλικό και αναζητούν τον δράστη.

Οινόφυτα Βοιωτίας -Λίγα λόγια για την περιοχή

Τα Οινόφυτα είναι κωμόπολη του νομού Βοιωτίας και δημοτική κοινότητα του Δήμου Τανάγρας. Βρίσκονται στα νότια του νομού στην κοιλάδα του Ασωπού ποταμού σε υψόμετρο 110 μέτρων. Τα Οινόφυτα αποτελούν σήμερα βιομηχανική περιοχή. Ο πληθυσμός των Οινοφύτων, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, είναι 2.927 κάτοικοι. Παλιότερα ο οικισμός ονομαζόταν Στανιάτες.

Τα Οινόφυτα αποτέλεσαν έδρα κοινότητας που συστάθηκε το 1912. Το 1971 προσαρτήθηκε στην κοινότητα ο οικισμός Δήλεσι.

Η κοινότητα Οινοφύτων διατηρήθηκε στη συνέχεια αμετάβλητη μέχρι το 1994 οπότε αναγνωρίστηκε σε δήμο.

Με την εφαρμογή του σχεδίου Καποδίστριας τα Οινόφυτα παρέμειναν έδρα του νέου διευρυμένου δήμου Οινοφύτων στον οποίο συνένωθηκαν και οι κοινότητες Αγίου Θωμά και Κλειδιού. Με την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης το 2011 ο δήμος Οινοφύτων καταργήθηκε και εντάχθηκε στον νέο διευρυμένο Δήμο Τανάγρας. (wikipedia.org)

Πελάτης σούπερ μάρκετ έβγαλε νοκ-άουτ κλέφτη με «καροτσιά»

Με αφορμή το περιστατικό της ληστείας στο σούπερ μάρκετ στα Οινόφυτα, βρήκαμε μία ληστεία όπου ένας πελάτης έπιασε τον δράστη. Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται πώς ένας πελάτης σταματά με το καρότσι έναν ύποπτο για ληστεία σούπερ μάρκετ.

Το περιστατικό συνέβη στις 18 Ιανουαρίου 2020 και το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Πίτστρι δείχνει πώς ένα πελάτης ενός σούπερ μάρκετ, σταματάει στο χώρο του πάρκινγκ έναν ύποπτο για ληστεία.

Ο πελάτης κατευθύνεται στο αυτοκίνητο μαζί με την οικογένεια του, την ώρα που διακρίνει έναν άνδρα να τρέχει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, όμως ο πελάτης με αστραπιαία κίνηση του πετά το καρότσι με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί.

Πλέον ο 41χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ληστεία και παρεμπόδισης αστυνομικού.


(reader.gr)