Μία κούκλα σε γειτονιά της Χαλκίδας που ήθελε χάδια [Φωτογραφία]

Μία κούκλα σε γειτονιά της Χαλκίδας που μας έκανε εντύπωση όταν είδαμε ότι ήταν πολύ καταδεκτική!

Νομίζεις ότι είναι άνθρωπος όταν την αντικρίσεις γιατί δείχνει να μην σε φοβάται! Έχει ανάγκη από χάδια σαν όλα τα πλάσματα του πλανήτη μας.

Κυκλοφορούσε κάνοντας βόλτα της στο αλσύλλιο του Φάρου στη Χαλκίδα. Ο φάρος αυτός κατασκευάστηκε το 1886.

Δεν είναι μακρυά από τη Χαλκίδα αλλά είναι λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Και όλα αυτά σε μία καταπληκτική και καταπράσινη τοποθεσία.

Πολλοί επιλέγουν να κάνουν το περπάτημα τους στο αλσύλιο του Φάρου. Ακόμα και το καλοκαίρι, το περπάτημα στην περιοχή είναι μαγικό.

Μπορείτε να κάνετε άνετα την γυμναστική σας χωρίς να ιδρώσετε μιας και έχει πολύ ψηλά δέντρα και δεν σας βλέπει καθόλου ο ήλιος.

Μια γλυκιά φωτογραφία με αυτή την κούκλα της Χαλκίδας στην τοποθεσία Φάρος στο κέντρο της πόλης. Μια φωτογραφία που έχει ρίξει το διαδίκτυο.

Είναι από τους ελάχιστους επανδρωμένους φάρους του ελληνικού Φαρικού Δικτύου. Στην Εύβοια υπάρχουν δέκα πέτρινοι φάροι ανάμεσα στους οποίους είναι ο φάρος Αυλίδας, ο φάρος Μανδήλι Καρύστου, ο Φάρος Βασιλίνας.

Το ύψος του πύργου του ειναι 12 μέτρα και το εστιακό του ύψος είναι 21 μέτρα. Είναι εγκατεστημένος στη βόρεια πλευρά της πόλης της Χαλκίδας στο ακρωτήριο στη ομώνυμη θέση Κακη Κεφαλη.

Εκεί λοιπόν είδαμε μία καρακάξα που ήθελε χάδια και παιχνίδια. Μάλιστα την είδαμε να μας πλησιάζει και τότε καταλάβαμε ότι ήταν ώρα για παιχνίδι.

Αυτό το ναζιάρικο πουλί συναντήσαμε στη Χαλκίδα. Αυτό που μας τρέλανε είναι ότι δεν μας φοβήθηκε. Βλέποντας τις φωτογραφίες, έχουμε κολλήσει και το χαζεύουμε.

Το πιο αξιοπρόσεκτο είναι πως το πουλάκι δεν δείχνει κανένα φόβο ή δισταγμό και πλησιάζει την γυναίκα που θέλει να το χαϊδέψει. Δεν είναι υπέροχο; Πάντως η γυναίκα αυτή που μοιράστηκε μαζί μας την φωτογραφία, μας περιέγραψε ένα απίθανο συναίσθημα.