Τι κάνουν διάσημοι ηθοποιοί σε παραλία της Εύβοιας; [Φωτογραφίες]

Εκεί βρίσκονται και κάνουν τα γυρίσματα. Η Εύβοια έχει πάρα πολλές ομορφιές και όσοι την επισκεφθούν, είμαστε σίγουροι ότι θα μαγευτούν.

Από την παραλία της Χιλιαδούς του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων μαγεύτηκε γνωστός σκηνοθέτης. Η Χιλιαδού βρίσκεται στην κεντρική Εύβοια και βρέχεται από το Αιγαίο και είναι εκτεθειμένη στους δυνατούς ανέμους. Αγριεύει τόσο πολύ και μάλιστα τη διάρκεια του χειμώνα, τα κύματα πλημμυρίζουν την παραλία.

Ψάχνοντας στην ιστορία, μάθαμε ότι τα παλαιότερα χρόνια η Χιλιαδού ήταν ορμητήριο πειρατών. Από αυτή την άγρια ομορφιά μαγεύτηκε ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτης Σουηδός Ruben Ostlund.

Ήταν το 2017 όταν στο Φεστιβάλ στις Κάννες πήρε τον Χρυσό Φοίνικα απέσπασε η ταινία “The Square” του Ruben Ostlund.

Μας έχει μείνει η σκηνή όπου ο Σουηδός σκηνοθέτης με το που άκουσε το όνομα του άρχισε να πανηγυρίζει λέγοντας: «Είναι μια καταπληκτική ταινία και μια καταπληκτική ομάδα.

Η νέα του ταινία που θα γίνει στην Εύβοια έχει τον τίτλο “Το τρίγωνο της θλίψης” που έχει ως κεντρικό πυρήνα της τον κόσμο της μόδα.

Το «Triangle of Sadness» έχει την παρακάτω θεματολογία.  Κατά τη διάρκεια μιας πολυτελούς κρουαζιέρας, τα πράγματα ξεφεύγουν εκτός ελέγχου όταν ο μαρξιστής καπετάνιος αποφασίζει να εκδικηθεί τα μοντέλα – επιβάτες του.

χιλιαδου ταινια
Στην ανατολική ακτή της Εύβοιας, στην παραλία Χιλιαδού, γυρίζεται η ταινία “Triangle of Sadness”. “Μια μεγάλη παραγωγή από τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα, Σουηδό σκηνοθέτη Ruben Östlund, που αναδεικνύει τις ομορφιές του τόπου μας! Μέσα από το Film Office της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προσελκύουμε σημαντικές παραγωγές και φυσικά τις στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις!” τόνισε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός. (πηγή φωτογραφίας:Φάνης Σπανός)

Ο συνδυασμός της ναυτίας, από μία ταυτόχρονη δυνατή καταιγίδα, και της τροφικής δηλητηρίασης επιφέρει καταστροφικά αποτελέσματα και οι επιβάτες του πλοίου καταλήγουν ναυαγοί στη Χιλιαδού. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο ηθοποιός του Hollywood Woody Harrelson.

Χιλιαδού
Ξεκίνησαν στη Χιλιαδού τα γυρίσματα της διεθνούς συμπαραγωγής «Triangle of Sadness» (πηγή φωτογραφίας:Φάνης Σπανός)