Εύβοια: Τρομακτικό βράδυ έζησε ένας 35χρονος

Τρομακτικές στιγμές για 35χρονο στην Εύβοια
Τρομακτικές στιγμές για 35χρονο στην Εύβοια (φωτογραφία αρχείου)

Βόρεια Εύβοια: Δεν θα ξεχάσει με τίποτα τον εφιάλτη που έζησε ένας 35χρονος.

Όλα ξεκίνησαν όταν πήγε στο σπίτι ενός συγχωριανού του. Τις ώρες που έζησε στο σπίτι δεν θα τις ξεχάσει με τίποτα και θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη του. Δεν θα ξεχάσει με τίποτα το γεγονός ότι λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε έξω από το σπίτι του συγχωριανού μέσα στα αίματα. Το τρομακτικό αυτό βράδυ θα μείνει στο μυαλό του. Δεν θα ξεχάσει με τίποτα την ώρα που ήταν μέσα στο ασθενοφόρο και μεταφέρονταν αρχικά σε κέντρο υγείας της περιοχής και αργότερα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Για να πάρουμε την υπόθεση από την αρχή, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (7.12) σε περιοχή της Βόρειας Εύβοιας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ένας 54χρονος επιτέθηκε και χτύπησε πιθανότατα με μπαλτά έναν 34χρονο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evianews ο 34χρονος συναντήθηκε στο σπίτι του συγχωριανού του και για άγνωστο λόγο άρχισαν να φωνάζουν. Πάνω στον καβγά βγήκαν τα… “μαχαίρια”. Λίγα λεπτά αργότερα, κοντά στα μεσάνυχτα, η αστυνομία ειδοποιήθηκε από το θύμα, το οποίο και βρήκαν μέσα στα αίματα. (σ.σ. έξω από το σπίτι του συγχωριανού του.)

Με ασθενοφόρο γύρω στις 2 τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου και νοσηλεύεται έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο. Η αστυνομία κάνει έρευνες για το περιστατικό ενώ προχώρησε και στην σύλληψη του 54χρονου.