Συνάντηση Ιωάννη Καλαβρή με μέλη του Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών και Κατοίκων Νεάπολης Χαλκίδας

Με μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών και Κατοίκων Νεάπολης Χαλκίδας συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Καλαβρής, και συγκεκριμένα με την Παπαγεωργίου Τσάπελη Ουρανία, το Γεώργιο Μόρτο και την Αργυρούλα Αφράτη προκειμένου να ενημερωθεί για τις δράσεις του συλλόγου αλλά και για τα αιτήματά του.

Τα μέλη του συλλόγου του εξέθεσαν αναλυτικά τις δράσεις τους αλλά και τα αιτήματά τους και ιδίως τη προσπάθεια για τη διεκδίκησή τους ώστε να αναδειχθούν και να αναστηλωθούν οι τετρακατοικίες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης και να γίνουν, όσες έχουν εγκαταλειφθεί, επισκέψιμες με κάποιο ειδικό πρόγραμμα εκ μέρους της πολιτείας .

Η ολοκλήρωση του έργου αυτού είναι σίγουρο ότι θα αναδείξει το κάλλος και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική σε αυτό το σημείο της πόλης της Χαλκίδας .

Ο κ. Καλαβρής διαπίστωσε ότι ο σύλλογος έχει αναλάβει μια μεγάλη και ιερή ευθύνη αυτή της διατήρησης των ηθών και των εθίμων των Ελλήνων της Μικράς Ασίας καθώς και το βάρος της συνέχισης και της διατήρηση της ιστορίας και της παράδοσης αυτών των περιοχών.

Είναι σίγουρος και αισιόδοξος ότι ο σύλλογος Μικρασιατών που τόσο ενεργά δραστήρια και με πάθος κινείται θα καταφέρει να επιτύχει τους στόχους του.

Από την πλευρά του διαβεβαίωσε τα μέλη του Συλλόγου ότι θα είναι αρωγός στις διεκδικήσεις τους προκειμένου οι μνήμες των αλησμόνητων Πατρίδων να παραμείνουν αναλλοίωτες και παρακαταθήκη στις νεότερες γενιές .