Δες τι αλλαγή θα γίνει σύντομα σε δρόμο της Χαλκίδας

Οι δρόμοι παίζουν τα άλφα και το ωμέγα μιας σύγχρονης πόλης.

Δες τι αλλαγή έρχεται σε λίγες μέρες σε δρόμο της Χαλκίδας: Επεμβάσεις ανακατασκευής του κυβολιθικού οδοστρώματος επί της οδού Τσιριγώτη ξεκίνησαν σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου, τα συνεργεία του Δήμου Χαλκιδέων.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες ολικής αποξήλωσης των κυβόλιθων επί της οδού, από την οδό Κακαρά έως το ύψος της οδού Βύρωνος, καθώς λόγω αποσαθρώσεων του εδάφους, υπήρχε επικινδυνότητα στη διέλευση οχημάτων και πεζών. Τις επόμενες ημέρες, τα συνεργεία θα προχωρήσουν στην συνολική αποκατάσταση του οδοστρώματος με την τοποθέτηση νέων κυβόλιθων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δείτε τι καταπληκτικό έκαναν κάποτε και τα σχολεία της Εύβοιας κάθε Κυριακή!

Κάρυστος νέα: Η κίνηση που έκανε γονείς και μαθητές να δακρύσουν

Μία κίνηση στη Χαλκίδα που προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Δες τι αλλάζει σε δρόμο της Χαλκίδας: Ετοιμάζεται και η Αβάντων

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου το έργο για την επέκταση της πεζοδρόμησης στην οδό Αβάντων της Χαλκίδας από το ύψος της Βύρωνος μέχρι την οδό Αποστόλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Χαλκιδέων, εφαρμόστηκαν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με την πιο σημαντική ότι κλείνει το τμήμα της Βύρωνος από την οδό Κουκούλη μέχρι την Αβάντων. Να σας πούμε ότι οι εργασίες δεν σταμάτησαν εκεί.

Κατά την διάρκεια της καραντίνας, συνεχίστηκε και η πεζοδρόμηση της Αβάντων. Αξίζει να σημειωθεί πως όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η πεζοδρόμηση θα γίνει μέχρι την οδό Αποστόλη.

Δείτε τι απίστευτο έγινε με ένα βουνό στην Εύβοια (pics)

Μιας και μιλήσαμε για δρόμους, η φωτογραφία με το βουνό στην Εύβοια και τον δρόμο είναι άκρως συγκλονιστική.

Η έντονη κακοκαιρία είχε σαν αποτέλεσμα ένα ολόκληρο βουνό στην Εύβοια να βρεθεί πάνω στον δρόμο. Το περιστατικό έγινε στην περιοχή της Κύμης. Πιο συγκεκριμένα έγινε έξω από την Πλατάνα στον δρόμο προς το Στόμιο.

Δες τι θα αλλάξει σε δρόμο της Χαλκίδας [Φωτογραφία]

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες ολικής αποξήλωσης των κυβόλιθων επί της οδού, από την οδό Κακαρά έως το ύψος της οδού Βύρωνος
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες ολικής αποξήλωσης των κυβόλιθων επί της οδού, από την οδό Κακαρά έως το ύψος της οδού Βύρωνος. Πηγή φωτογραφίας: Δήμος Χαλκιδέων

 

Τα νέα της Εύβοιας

Προκήρυξη 9κ 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Ετεροδημότες εκλογές: Ποια είναι η διαδικασία;

Τιμές ρεύματος Απριλίου 2023: Πόσο είναι η επιδότηση;

Χαλκίδα: Τι πρέπει να κάνουν όσοι έχουν οικόπεδο για να μην φάνε πρόστιμο;

Χαλκίδα: Αυτή την τσούχτρα δεν την έχετε ξαναδεί

Ψαχνά: Η πιο ψηλή ελληνική σημαία στην Εύβοια

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις