Παραλία Θαψά: Ο δρόμος για να πας στον παράδεισο! [Βίντεο]

Τόσα χρόνια, η ερώτηση πολλών αναγνωστών του evianews, ήταν αν ο δρόμος για την παραλία Θαψά είναι καλός.

Πολλοί ρωτούσαν αν πάει ο δρόμος για την εξωτική παραλία της Εύβοιας. Κατά καιρούς έχουμε δει τους ανθρώπους της τοπικής εξουσίας να φτιάχνουν τον δρόμο για αυτήν την μαγευτική τοποθεσία. Τα Θαψά είναι μια κρυμμένη παραλία στην περιοχή της Κύμης. Είναι μέσα στην φύση και βρέχεται από το Αιγαίο πέλαγος. Κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατοντάδες επισκέπτες που απολαμβάνουν το μπάνιο τους στα καταγάλανα νερά.

Πολλοί ρωτούν πως θα πάνε στην μαγευτική αυτή παραλία. Δεν είναι δύσκολο να βρεθείς εκεί. Τα Θαψά είναι μόλις δύο ώρες μακριά από τη Χαλκίδα. Οι φίλοι μας οι Αθηναίοι θα χρειαστούν μία ώρα παραπάνω μιας και χρειάζονται μία ώρα για να βρεθούν στη Χαλκίδα.

Με το αυτοκίνητο, αφού θα φτάσετε στη Χαλκίδα, θα ακολουθήσετε τις ταμπέλες για Κύμη. Θα περάσεις την Ερέτρια, την Αμάρυνθο, το Αλιβέρι, το Αυλωνάρι και θα συνεχίσεις τον δρόμο που πάει για την Κύμη. Είναι εύκολη διαδρομή και δεν θα μπερδευτείς καθόλου. Με το που φτάσεις στην Κύμη (σ.σ ύστερα από δύο ώρες), θα ακολουθήσεις τον δρόμο για Μετόχι. Ο δρόμος είναι άσφαλτος μέχρι που περίπου στα μέσα της διαδρομής, θα δεις την ταμπέλα που γράφει Θαψά και Τσίλαρο.

Από εκεί και πέρα για να φτάσετε μέχρι την παραλία θα κάνετε μία διαδρομή 10 χιλιομέτρων δύσκολου χωματόδρομου. Όλα αυτά τα χρόνια οι περισσότεροι μας ρωτάτε πως είναι ο δρόμος και αν μπορούν να πάνε με τα οχήματα τους. Εύκολα μπορούν να πάνε τα αγροτικά οχήματα. Τώρα για τα άλλα αυτοκίνητα, οι απόψεις διίστανται.

Ο Πάνος Αγιαννίτης μέσα από το adventure evia, βρέθηκε στο σημείο και μας παρουσιάζει καρέ-καρέ τον δρόμο που θα σε οδηγήσει σε αυτήν την εξωτική παραλία της Εύβοιας.

Δείτε το βίντεο.

 

 

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι;

Πως μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα

ΟΠΕΚΕΠΕ συνδεδεμένη 2023: Πότε θα πληρωθεί;

Χαλκίδα: Η απίστευτη πατέντα σε παράθυρο για να μην κρυώνουν

Βόρεια Εύβοια: Ο υδροστρόβιλος τους άφησε άφωνους

Χαλκίδα: Βγήκαν από τις βάρκες τους και είδαν μια αλεπού να τους παρακολουθεί

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις