Χαλκίδα: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και τον συνέλαβαν

Μια απίστευτη ιστορία είχαμε στη Χαλκίδα με πρωταγωνιστές έναν άντρα και μια γυναίκα και ένοχα μυστικά

Το περιστατικό έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Δύο άτομα, ένας άντρας και μια γυναίκα πήγαν στον χώρο του νοσοκομείου.

Στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είπαν ότι βρέθηκαν εκεί για να κάνουν το εμβόλιο κατά της covid 19. Μέχρι εδώ όλα είναι μια χαρά χωρίς να υπάρχει λόγος σύλληψης τους. Το θέμα είναι ότι ο συλληφθείς που είναι κάτοικος Εύβοιας, πήρε τη θέση άλλου άνδρα για τον οποίο είχε κλειστεί το ραντεβού, και που δεν έχει καμία σχέση με την περιοχή.

Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και βρέθηκε στο τμήμα
Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και βρέθηκε στο τμήμα

Σύμφωνα πάντα με το αστυνομικό δελτίο, τα δύο άτομα αυτά κατηγορούνται για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, κατά συναυτουργία.

Στην δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, περιλαμβάνονται ακόμη δύο (2) άτομα με τις ίδιες κατηγορίες και συγκεκριμένα ο άνδρας, για λογαριασμό του οποίου θα ενεργούσε τον εικονικό εμβολιασμό ο συλληφθείς, καθώς και ένας ακόμη άνδρας ο οποίος, σύμφωνα με την έρευνα, φέρεται να συνεργάστηκε με την συλληφθείσα και να της παρέδωσε τα στοιχεία ταυτότητας του ατόμου που δήθεν θα εμβολιαζόταν.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν υπάρχει «φάμπρικα» πλαστών εμβολιασμών, με την ανεύρεση εθελοντών οι οποίοι προκειμένου να έχουν οικονομικά οφέλη κάνουν για λογαριασμό άλλων τα υποχρεωτικά εμβόλια .

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις