Απλές συμβουλές προγνωστικών για αρχάριους του στοιχήματος

Ο λαός μας λέει ότι κάθε αρχή και δύσκολη και αυτό είναι κάτι που σίγουρα ισχύει σχεδόν με τα πάντα, οπότε και το Στοίχημα δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι κάτι που σε έναν καινούργιο στο χώρο φαίνεται πολύ δύσκολο και ίσως και ακατανόητο κάποιες φορές, αλλά η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Σίγουρα το Στοίχημα είναι μία σύνθετη υπόθεση, αλλά από την άλλη δεν είναι και κάτι το τόσο πολύπλοκο ή δύσκολο που να είναι τελείως «κλειστό» στους καινούργιους.
Το μόνο που χρειάζεται ένας νέος παίκτης για να αποκτήσει λίγη αυτοπεποίθηση και να συνεχίσει μόνος του το παιχνίδι του είναι λίγες συμβουλές και λίγη καθοδήγηση. Ας δούμε λοιπόν κάποια βασικά πράγματα που θα βοηθήσουν όποιον ξεκινά με το στοίχημα, ακόμη και αν είναι τελείως άσχετος.
Να είστε πάντα διαβασμένοι
Αυτό που κάνει το στοίχημα τόσο ενδιαφέρον και δημοφιλές, είναι το γεγονός ότι δεν είναι τζόγος με την στενή έννοια του όρου αφού μιλάμε για ομάδες η / και αθλητές γνωστών δυναμικοτήτων κλπ. Δεν παίζουμε λοιπόν στοίχημα στη τύχη ποτέ και για κανέναν λόγο. Αν είναι να ποντάρετε στα τυφλά, παρατήστε το στοίχημα και ξεκινήστε το ΚΙΝΟ! Ο σωστός ο παίκτης πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένος και να παίζει με βάση πληροφορίες. Πρέπει με άλλα λόγια να ξέρει ΓΙΑΤΙ επέλεξε το κάθε σημείο του δελτίου του. Πώς θα το πετύχετε αυτό; Διαβάζοντας προγνωστικά στοιχήματος από έγκυρες πηγές και φυσικά με συνεχή ενημέρωση από αθλητικά sites και όχι μόνο.
Να παίζετε μόνο χρήματα που μπορείτε να χάσετε
Ας ξακαθαρίσουμε κάτι από την αρχή: όταν ξεκινάει κανείς να παίζει στοίχημα θα πρέπει να έχει ένα και μόνο πράγμα στο μυαλό του: θα χάσει χρήματα. Τα πρώτα στοιχήματα είναι συνήθως «δοκιμαστικά», αφού η αλήθεια είναι ότι δεν θα ξέρετε και καλά τι κάνετε. Όπως και να έχει, το Στοίχημα είναι πάντα χόμπι και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρείται πηγή βιοπορισμού. Θα πρέπει λοιπόν πάντα ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ να παίζετε μόνο χρήματα που σας περισσεύουν και μπορείτε να χάσετε. Λεπτό παραπάνω.
Μην «ψάχνεστε» σε πολλά πρωταθλήματα
Η αλήθεια είναι ότι τα δελτία του ΟΠΑΠ και των ιστοσελίδων στοιχημάτων έχουν γίνει πλέον πολύ μεγάλα και είναι λίγο «τρομακτικά» για τους καινούργιους παίκτες. Το κόλπο λοιπόν είναι να μην την πατήσετε και να προσπαθήσετε να μελετήσετε όλα τα παιχνίδια. Αυτό που σας προτείνουμε είναι να μπείτε στο κλίμα σιγά – σιγά, καλό λοιπόν είναι να επικεντρωθείτε σε ένα πρωτάθλημα κάθε φορά. Με τον καιρό, όσο αρχίζετε να βρίσκετε τα βήματα σας, μπορείτε να ψάχνετε και άλλα πρωταθλήματα. Μάθετε καλά το ένα και μετά τα πράγματα θα είναι πολύ εύκολα όσον αφορά τα άλλα πρωταθλήματα.
Παίξε στο internet
Το internet έχει φέρει πραγματική επανάσταση στο Στοίχημα αφού στην ουσία έχει σπάσει το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ το οποίο και του επέτρεπε να δίνει πολύ χαμηλές αποδώσεις αλλά και να απαγορεύει – μέχρι και σχετικά πρόσφατα – τα μονά στοιχήματα, δηλαδή το στοίχημα σε έναν μόνο αγώνα. Στο internet θα βρείτε πλέον πολλές ιστοσελίδες οι οποίες προσφέρουν σχεδόν πάντα καλύτερες αποδόσεις από τον ΟΠΑΠ. Μια από αυτές είναι η infobeto.com – ο βασιλιάς του στοιχήματος. Δεν είναι και σπάνιο να υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις αποδόσεις από το ένα site στο άλλο, αφού κάθε ιστοσελίδα θέλει να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες.
Μην παίζετε σε μία μόνο πλατφόρμα
Τέλος, αν παίξετε στο internet, αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να κάνετε λογαριασμούς σε πολλές ιστοσελίδες του είδους, ακόμη και αν κάποιες φορές μπορεί η όλη διαδικασία να φαίνεται λίγο δύσκολη και χρονοβόρα. Όλα τα βήματα των διαδικασιών εγγραφής έχουν σαν σκοπό να προφυλάξουν τη ταυτότητα σας και τα χρήματα σας, οπότε και θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτα. Γιατί όμως να μην ανοίξετε σε μόνο ένα site? Γιατί πολύ απλά, όπως είπαμε και παραπάνω, το παν είναι να βρείτε όχι απλά καλές αποδόσεις, αλλά τις καλύτερες. Δεδομένου λοιπόν ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις αποδόσεις από σελίδα σε σελίδα, είναι καλό να έχετε πολλούς λογαριασμούς για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε αμέσως τις ευκαιρίες.