Εύβοια: Δείτε τι ξεφύτρωσε έξω από την αυλή ενός σπιτιού στο Αλιβέρι [Φωτογραφία]

αλιβερι
Η Δημοτική Κοινότητα Αλιβερίου, χαρακτηρίζεται πεδινή, με μέσο υψόμετρο 23 μέτρα και με ημιαστικό χαρακτήρα .

Είναι πραγματικά από τα ρεπορτάζ στην Εύβοια, που μας αφήνουν με ανοιχτό το στόμα.

Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε τι ξεφύτρωσε έξω από ένα σπίτι στο Αλιβέρι. Είναι κάτι μαγικό ενόψει των γιορτών. Από τα ωραιότερα νέα στο Αλιβέρι.

Θα δείτε πως μεταμορφώθηκε μια αυλή σπιτιού κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Όλα αυτά έγιναν στο Αλιβέρι. Μια καταπληκτική κωμόπολη λίγο έξω από τη Χαλκίδα. Μπορεί να σας φαίνεται βιομηχανική πόλη αλλά να ξέρετε ότι υπάρχουν και μπόλικα αξιοθέατα στο Αλιβέρι.

Μια πόλη ανθρώπινα δομημένη με τις μονοκατοικίες και τις ωραίες αυλές. Δεν φαντάζει μεγαλούπολη με τα σπίτια κλουβιά αλλά κάτι το Ευρωπαϊκό όπου το κάθε σπίτι έχει την άπλα του στην πλειοψηφία.

Σε ένα τέτοιο σπίτι, ξεφύτρωσε κάτι μαγικό. Εκεί βρέθηκε το πνεύμα των Χριστουγέννων. Θα δείτε ένα υπέροχο νησιώτικο στόλισμα. Φέτος τις γιορτές είδαμε καταπληκτικούς στολισμούς στην Εύβοια. Δεν ξεχνάμε ένα τέλειο στόλισμα στην Κύμη, και ένα υπέροχο μηχανάκι με λαμπιόνια μέσα σε ένα σπίτι στη Χαλκίδα.

Εκτός από τα υπέροχα λαμπιόνια έξω από το σπίτι, στολίστηκε και το σκάφος. Είναι πάνω σε ένα τρέιλερ στην αυλή. Όλο το σκάφος γέμισε από φωτάκια που το βράδυ το κάνουν μαγικό. Πάνω στο σκάφος κάθεται και ο Άγιος Βασίλης ο οποίος ψαρεύει. Μια κίνηση με πολύ αισιοδοξία. Φέτος ήταν μια χρονιά θλίψης αλλά με αυτό τον υπέροχο στολισμό, έρχεται μια νότα αισιοδοξίας.

Στην φωτογραφία βλέπετε τι ξεφύτρωσε έξω από ένα σπίτι στο Αλιβέρι. Είναι κάτι μαγικό ενόψει των γιορτών. Από τα ωραιότερα νέα στο Αλιβέρι.

Αν θες να μείνεις στιλάτος την περίοδο της καραντίνας, η λύση είναι μία...

Insurance Market: Κέρδισε ως -40% το χρόνο στην ασφάλειά σου!