Εύβοια: Πατέρας έζησε τον τρόμο όταν πήγε να σώσει τα παιδιά του στον Άγιο Δημήτριο[Φωτογραφία]

Ώρες αγωνίας για έναν πατέρα την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Όλα έγιναν χθες, Κυριακή 23 Αυγούστου 2020 στον Αλμυροπόταμο. Πριν μερικές μέρες, πάλι είχαμε στιγμές αγωνίας σε παραλία της Εύβοιας με μικρά παιδιά! Δείτε τι έγινε τότε [Φωτογραφίες]

Οι ωραίες στιγμές των διακοπών μετατράπηκαν σε εφιάλτη. Καθώς έκαναν το μπάνιο τους στην παραλία, ξαφνικά έζησαν τον εφιάλτη όταν τα δύο παιδιά με το κανό απομακρύνθηκαν αρκετά από την ακτή. Ο πατέρας τους μπήκε στο νερό και άρχισε να κολυμπά προκειμένου να τους φτάσει.

Δείτε πως περιγράφει το περιστατικό η ομάδα διάσωσης rescue team: “Σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου του δήμου Κύμης Αλιβερίου, μέλη της ομάδας μας παρατήρησαν ένα κανό με δύο επιβαίνοντες να απομακρύνεται από την ακτή. Λόγο των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή συνεχίσαμε να επιτηρούμε το κανό με τα κυάλια για να σιγουρευτούμε ότι δεν κινδυνεύουν. Παρατηρήσαμε λοιπόν κάποιον κολυμβητή να προσπαθεί να το προσεγγίσει και να έχει απομακρυνθεί και αυτός από την ακτή.

Άμεσα λοιπόν ξεκίνησε Διασώστης της ομάδας μας με το Jet ski και το πρώτο που έκανε ήταν να προσεγγίσει τον πατέρα των δύο ανήλικων κοριτσιών που εμφανώς καταπονημένος μετά από τόση ώρα κολύμβηση αδυνατούσε να κρατηθεί στην επιφάνεια, τον βοήθησε να επιβιβαστεί στο Jet ski και στην συνέχεια προσέγγισαν το κανό με τις δύο ανήλικες, και το οδήγησαν με ασφάλεια στην ακτή που τους περίμενε με αγωνία η μητέρα. Παρακαλούμε τους γονείς να επιτηρούν τα παιδιά τους όταν παίζουν με κανό και άλλα παιχνίδια την στιγμή που πνέουν στην περιοχή ισχυροί άνεμοι.

Δείτε φωτογραφία:

Άγιος Δημήτριος Εύβοιας: Διάσωση (facebook)
Άγιος Δημήτριος Εύβοιας: Διάσωση (facebook)

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε μπαίνει το επίδομα ενοικίου Μαρτίου;

Προκήρυξη 9κ 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Ετεροδημότες εκλογές: Ποια είναι η διαδικασία;

Ο τυχερός στο Βαθύ Αυλίδας: Όταν λέμε «τη γλίτωσε παρά τρίχα», αυτό ακριβώς εννοούμε!

Χαλκίδα: Δείτε τι απίστευτο έκανε μια γυναίκα με ένα κράνος

Στροφή Τσεκούρα: Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Χαλκίδας

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις