Ανδρονιάνοι: Αυτό που έγινε στο χωριό δεν το έχουμε ξαναδεί [Φωτογραφία]

Μας έκανε μεγάλη εντύπωση και πραγματικά βγάζουμε το καπέλο σε αυτούς που το ανακάλυψαν. Είναι μία κίνηση που έγινε viral στα social media

Το παγκάκι που είδαμε στους Ανδρονιάνους είναι μοναδικό και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων μας. Οι άνθρωποι στο χωριό έχουν μπόλικο χιούμορ και από τις κινήσεις αυτές βλέπουμε ότι πασχίζουν για τον τόπο τους.

Παράλληλα έφτιαξαν ένα παγκάκι μοναδικό. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το χρησιμοποιήσουν μόνο οι κάτοικοι αυτού του χωριού αλλά και ρομαντικοί που θα θέλουν να κάνουν μία τέλεια πρόταση γάμου.

Πραγματικά αν το σκεφτείτε καλά, αυτό το μέρος είναι ιδανικό για να κάνετε το επόμενο βήμα στην σχέση σας. Είμαστε σίγουροι ότι μόνο και μόνο που θα δεί αυτό το παγκάκι, σίγουρα θα σας πει το ναι και θα πάρετε έτσι το εισιτήριο για το επόμενο στάδιο της σχέσης σας.

Το παγκάκι που είδαμε στους Ανδρονιάνους είναι μοναδικό και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων μας.
Το παγκάκι που είδαμε στους Ανδρονιάνους είναι μοναδικό και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων μας. Οι φωτογραφίες που βλέπετε δημοσιεύτηκαν στο facebook και ανήκουν στον κύριο Γιώργο Κωτσή.

Είναι προσβάσιμο χωριό και εύκολα μπορείτε να το επισκεφθείτε στους Ανδρονιάνους που είναι χωριό του δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Φτάνοντας στη Χαλκίδα ακολουθείτε τον δρόμο που λέει για Κύμη.

Όταν φτάσετε στο Αυλωνάρι, θα δείτε την ταμπέλα που θα σας καθοδηγήσει στους Ανδρονιάνους. Ένα υπέροχο χωριό χτισμένοι σε υψόμετρο 260 μέτρων, στους βορειοανατολικούς πρόποδες των Κοτυλαίων και νοτιοδυτικά της Κύμης.

Στο χωριό διατηρούνται ακόμη πολλά από τα πετρόκτιστα σπίτια του 19ου αιώνα. Μάλιστα, ο κεντρικός ναός του χωριού, αφιερωμένος στα Εισόδια της Θεοτόκου, χτίστηκε το 1875 από πέτρα Βιτάλων.

Η οικονομία του χωριού βασίζεται στην γεωργία. Στην περιοχή γύρω από το χωριό καλλιεργούνται σύκα και κεράσια.