Βασιλικό: Αυτή η εικόνα έφερε στεναχώρια στους κατοίκους

στεναχωρια, κατοικουσ, βασιλικο

Η παρακάτω εικόνα έφερε στεναχώρια στο Βασιλικό όχι μόνο για την πράξη αλλά και για το γεγονός ότι δεν υπάρχει γιατρειά.

Για άλλη μια φορά, οι κάτοικοι βλέπουν την περιουσία τους να διαλύεται από αγνώστους που δείχνουν να μην σέβονται και να προκαλούν καταστροφές.

Και φαίνεται ότι μυαλό δεν βάζουμε μιας και συνεχίζεται το καταστροφικό έργο αγνώστων στην δημόσια περιουσία. Το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί και στη Χαλκίδα.

Αν δεις τι είχαν κάνει στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα, σίγουρα θα στεναχωρεθείς μιας και αυτή η τάση οδηγεί τον πολιτισμό στο ναδίρ. Και δεν έχουν βάλει στο μάτι μόνο παιδικές χαρές αλλά και παραλίες. Και δεν είναι μόνο οι καταστροφές στις υποδομές αλλά και τα σκουπίδια που πετούν ασυναίσθητα.

Ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε διάφορες περιοχές της χώρας με την μόνη διαφορά ότι σε πολλές περιπτώσεις έχουμε συλλήψεις με τους γονείς να πληρώνουν το μάρμαρο για τις πράξεις των παιδιών τους.

Για άλλη μια φορά μέσα σε ένα χρόνο άγνωστοι βανδάλισαν παιδικές χαρές της περιοχής στη Χαλκίδα.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε δύο παγκάκια και ένα ξύλινο τραπεζάκι όπου οι δράστες πέρα από το γεγονός ότι γέμισαν με σκουπίδια το σημείο, έχουν σπάσει και τα παγκάκια με αποτέλεσμα όποιος πάει να καθίσει να ξηλώνονται τα ρούχα.

στεναχωρια, κατοικουσ, βασιλικο

Μπήκαν σε παιδική χαρά που βρίσκεται στην πλατεία Τεγοπούλου και κατέστρεψαν τον τάπητα, τα όργανα γυμναστικής και τις κούνιες που καθημερινά εκεί περνούν τις ώρες τους τα παιδιά με τους γονείς τους.

Η παρακάτω φωτογραφία αποδεικνύει ότι υπάρχει δόλος μιας και χρειάστηκε αρκετή μυική δύναμη για να ξεκολλήσουν το παγκάκι και να το πετάξουν στον τάπητα. Μια κίνηση που μαρτυρά ότι δεν έγινε από μικρά παιδιά αλλά από μεγαλύτερης ηλικίας.

στεναχωρια, κατοικουσ, βασιλικο

Μια πράξη που θα στερήσει προσωρινά την χρήση της από τους λιλιπούτειους μιας και από σήμερα θα παραμείνει κλειστή, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές. Παρακάτω θα δείτε εικόνες που έφεραν στεναχώρια στους κατοίκους στο Βασιλικό.

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει προβεί όλες τις φορές σε μήνυση κατ’ αγνώστων κι έχει απευθυνθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, προκειμένου να διερευνηθεί το φαινόμενο και να βρεθούν οι υπαίτιοι.

“Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές, ιδιαίτερα όταν έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των παιδιών. Απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες να συμβάλλουν στη διατήρηση των παιδικών χαρών που βρίσκονται στις γειτονιές τους.” τονίζεται σε ανακοίνωση από την δημοτική αρχή. Παράλληλα μπήκαν κορδέλες και απαγορεύτηκε η χρήση της παιδικής χαρά όπως μαρτυρά και η παρακάτω λήψη.

στεναχωρια, κατοικουσ, βασιλικο