Δείτε τι στεναχώρησε ένα χωριό στην Εύβοια

ευβοια, στεναχωρησε, χωριο

Καμμιά φορά είναι η κίνηση που από μόνη της προκαλεί στεναχώρια και μάλιστα όταν γίνεται εις βάρος του γενικού συνόλου.

Ένα πρωινό, σε χωριό στην Εύβοια, όταν οι κάτοικοι βγήκαν από τα σπίτια τους και μπήκαν στα οχήματα τους για να πάνε για δουλειά, κάτι τους στεναχώρησε.

Αυτό συνέβη και στο Αυλωνάρι με μια κίνηση που στεναχώρησε τους κατοίκους. Το θέμα είναι ότι θα τους δυσκολέψει και άλλο την κατάσταση στο οδικό δίκτυο.

Τέτοιες κινήσεις καταστροφής της δημόσιας περιουσίας δεν συμβαίνουν μόνο στο Αυλωνάρι αλλά και σε άλλες περιοχές.

Είναι και οι πράξεις μελών μιας κοινωνίας που στεναχωρούν το σύνολο όπως και με αυτό που έγινε την ίδια χρονική περίοδο στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα.

Μέσα στο ίδιο έτος είχαμε κάποιους άγνωστους που βανδάλισαν ένα σχολείο στην Δροσιά.

Αυτή την φορά δεν βανδάλισαν σχολείο αλλά τους καθρέπτες που βρίσκονται στους δρόμους στο Αυλωνάρι και διευκολύνουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Μάλιστα πρόκειται για έναν καθρέπτη που είχε αγοράσει το 2012, ο δικηγόρος Νίκος Δαμίγος.

ευβοια, στεναχωρησε, χωριο

Οι καθρέπτες ασφαλείας δρόμου είναι κατάλληλοι για τοποθέτηση σε επικίνδυνες διασταυρώσεις όπου υπάρχει περιορισμένη ορατότητα.

ευβοια, στεναχωρησε, χωριο

Αν και οι καθρέπτες οδικής κυκλοφορίας είναι άθραυστοι από πολυκαρβονικό υλικό, κάποιοι έβαλαν όλη τους την δύναμη και τους έσπασαν.

ευβοια, στεναχωρησε, χωριο

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, τους κατέστρεψαν με αποτέλεσμα αυτή η κίνηση να στεναχωρήσει ένα ολόκληρο χωριό μιας και θα τρέμει το φυλλοκάρδι των οδηγών να περάσουν από τους δρόμους αυτούς όπου υπάρχει περιορισμένη ορατότητα.

Για την ιστορία, να σας πούμε ότι επιχειρηματίας της περιοχής, ευαισθητοποιήθηκε από το θέμα και με χαρά θα πληρώσει δύο νέους καθρέπτες για να προσφέρει στο χωριό της!
Η παραγγελία έχει δοθεί και είναι θέμα λίγων ημερών για να τοποθετηθούν ξανά.