Εύβοια: Το λάθος που έκανε γυναίκα καθώς περπατούσε στη Χαλκίδα

Εύβοια: Το λάθος που έκανε γυναίκα στη Χαλκίδα

Είναι ένα λάθος που έκανε καθώς περπατούσε στη Χαλκίδα μια γυναίκα και της έφερε τον εφιάλτη. Και αυτό το λάθος δεν το κάνουμε μόνο στην Εύβοια αλλά γενικά όταν περπατάμε.(Διαβάστε στο evianews όλα τα νέα από τη Χαλκίδα.)

Όλα έγιναν την ώρα που περπατούσε στον δρόμο η άτυχη γυναίκα. Ένας άγνωστος την πλησίασε και ήταν πίσω της σε απόσταση αναπνοής.

Το λάθος που έκανε η άτυχη ηλικιωμένη ήταν ότι κρατούσε στα χέρια το πορτοφόλι της. Η θεά του πορτοφολιού δρα σαν μαγνήτης και κάνει τους επίδοξους κλέφτες να “ορμήσουν” για να πάρουν ότι έχει μέσα. Έτσι και στην προκείμενη κατάσταση, το “λιμπίστηκε” ο δράστης και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, την αιφνιδίασε και της το άρπαξε από τα χέρια.

Η άτυχη γυναίκα άρχισε να φωνάζει αλλά αυτός έτρεχε στους δρόμους στη Χαλκίδα και χάθηκε στα στενά. Για καλή της τύχη, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, άρχισαν να κάνουν έρευνες για τον δράστη.

Κατάφεραν λίγες ώρες μετά να τον προσεγγίσουν και να επιστρέψουν στην άτυχη γυναίκα το πορτοφόλι που περιείχε σημαντικά έγγραφα αλλά και χρήματα.