Χαλκίδα: Βγήκαν από τα διαμερίσματα τους και τραβούσαν τα μαλλιά τους!

τραβουσαν τα μαλλια τουσ, διαμερισματα, χαλκιδα, πολυκατοικια

Απίστευτες καταστάσεις στη Χαλκίδα με τους πολίτες να ταλαιπωρούνται και συνάμα να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να “τραβούν τα μαλλιά τους” με το θέαμα που αντίκρισαν έξω από την πολυκατοικία.

Σε μάστιγα εξελίσσεται το φαινόμενο σε πολυκατοικίες στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα με τους πολίτες να “φυλάνε καραούλι” και όταν ακούν ένα περίεργο θόρυβο να βγαίνουν στα μπαλκόνια.

Οι ένοικοι πολυκατοικίας της Χαλκίδας, τραβούσαν τα μαλλιά τους με το θέαμα που αντίκρισαν μόλις βγήκαν έξω από τα διαμερίσματα τους.

Τους έκλεψαν τους σωλήνες υδροδότησης(;!)

Δύσκολες ώρες έζησαν οι ένοικοι πολυκατοικίας στην περιοχή Δέλτα στη Χαλκίδα. Όλα ξεκίνησαν όταν ξύπνησαν το πρωί και δεν είχαν νερό.

Υπέθεσαν ότι υπήρξε άλλη μία διακοπή υδροδότησης από την ΔΕΥΑΧ και δεν έδωσαν σημασία, μέχρι που ετοιμάστηκαν άρον άρον για να πάνε στην δουλειά τους.

Ο θόρυβος του ήχου του νερού τους “πάγωσε”(!)

Όταν κατέβηκαν στην πυλωτή άκουσαν τον ήχο του νερού και πήγαν να δουν τι συμβαίνει στο σημείο που είχαν τα υδρόμετρα.

Άνοιξαν τον πίνακα και έμειναν με τον στόμα ανοιχτό βλέποντας καλύτερα τα ρολόγια μέτρησης του νερού.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα μιας και “τραβούσαν τα μαλλιά τους” με αυτό που είδαν όταν βγήκαν από τα διαμερίσματα.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, είχαν πέσει θύματα κλοπής.

Άγνωστοι βρέθηκαν ξημερώματα σε πυλωτή της πολυκατοικίας τους και άρπαξαν τους υδρομετρητές μαζί με τους σωλήνες.

Τους πήραν τους σωλήνες από τα υδρόμετρα και χρειάστηκε να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν υδραυλικό για να επανασυνδεθούν στο σύστημα της ύδρευσης.

τραβουσαν τα μαλλια τουσ, διαμερισματα, χαλκιδα, πολυκατοικια

Είναι από τις κλοπές που πραγματικά προκαλούν εντύπωση αφού η αξία των σωλήνων που έκλεψαν δεν ξεπερνά ούτε τα δύο ευρώ.

Από τις περίεργες κλοπές που πιο πολύ είναι η ζημιά παρά η λεία από τα κλοπιμαία. Μας θυμίζει λίγο πολύ μια κλοπή σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών όπου “μάζεψε” μια καπνίστρια ένα τασάκι, με την ίδια να διστάζει εξ’αρχής, όπως καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Δεν πέρασαν δύο εβδομάδες και οι δράστες επέστρεψαν στον χώρο του εγκλήματος με σκοπό να αρπάξουν και τους υδρομετρητές.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, ολοκλήρωσαν το έργο τους και “ξήλωσαν” τα ρολόγια μιας και έχουν χαλκό.

τραβουσαν τα μαλλια τουσ, διαμερισματα, χαλκιδα, πολυκατοικια

Μία κλοπή που έκανε τους ένοικους εκτός από την ταλαιπωρία με την έλλειψη υδροδότησης, να πρέπει να βάλουν βαθιά και το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν τις εργασίες ώστε να συνδεθούν και πάλι οι οικίες τους με την παροχή νερού.