Πότε κληρώνει το τζόκερ; Ποια είναι τα αποτελέσματα των κληρώσεων;

Πότε κληρώνει το τζόκερ και ποια είναι τα αποτελέσματα των κληρώσεων; Δείτε τα αποτελέσματα των τελευταίων κληρώσεων.
Πότε κληρώνει το τζόκερ και ποια είναι τα αποτελέσματα των κληρώσεων; Δείτε τα αποτελέσματα των τελευταίων κληρώσεων.

Πότε κληρώνει το τζόκερ και ποια είναι τα αποτελέσματα των τελευταίων κληρώσεων;

Οι κληρώσεις του τζόκερ θα πρέπει να ξέρετε ότι πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00 το βράδυ περίπου. Οι κληρώσεις τζόκερ μεταδίδονται ζωντανά για το κοινό αποκλειστικά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube. Την ζωντανή κλήρωση μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε δηλώσει ενδιαφέρον.

Οι κληρώσεις τζόκερ αφορούν και όσους παίζουν online τζόκερ. Τώρα μπορείτε να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στις κληρώσεις τζόκερ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τζόκερ κλήρωση 13/12/2023 – Αποτελέσματα: Αυτοί οι αριθμοί κερδίζουν

Έγινε η κλήρωση του Τζόκερ της Τρίτης 13/12/2022. Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης με τους αριθμούς που κερδίζουν.

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι εξής: 15, 9, 30, 7, 16 και αριθμός Τζόκερ το 20.

Κληρώσεις τζόκερ αποτελέσματα 6/12

Τζακ ποτ για άλλη μια φορά είχαμε στην κλήρωση στο Τζόκερ στις 6 Δεκεμβρίου 2022 – Δείτε τα αποτελέσματα και τους αριθμούς που κληρώθηκαν. Κανένας νικητής για άλλη μια φορά στην πρώτη κατηγορία της κλήρωσης του Τζόκερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τζακ ποτ είχε φτάσει τα 6,8 εκατ. ευρώ. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης του τζόκερ είναι οι αριθμοί που κληρώθηκαν και είναι 4, 5, 16, 22, 27 και 4. Στη δεύτερη κατηγορία της κλήρωσης του τζόκερ βρέθηκαν 6 νικητές που κερδίζουν από 17.305,35 ευρώ.