Εύβοια: 39χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του και στη γιαγιά του

Σοκαρισμένη η μητέρα του και η γιαγιά του στην Εύβοια – Πολλά τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στον νομό

Εύβοια, 39χρονος, μητέρα, γιαγιά
Πολλά τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια

Δεν σταματούν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια με νέο περιστατικό να σημειώνεται το βράδυ της 25ης Μαρτίου 2024 στην Βόρεια Εύβοια.

Πρωταγωνιστής ένας άνδρας 39 ετών, που για άγνωστο λόγο χτύπησε την μητέρα του ενώ παράλληλα κατευθύνθηκε στο σπίτι της γιαγιάς του προκαλώντας ζημιές.

Για το περιστατικό, ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και λίγο αργότερα τον συνέλαβαν.

Αυξημένα είναι τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια

Αυξημένα είναι τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Στα μέσα του ίδιου μήνα, είχαμε και άλλο περιστατικό με θύματα έναν ηλικιωμένο άντρα και το εγγόνι του.

Έναν 39χρονο άνδρα που καταγγέλθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Νέα Αρτάκη αναζητούν αστυνομικοί στην Εύβοια μετά από μήνυση που υπέβαλαν ο 15χρονος γιος του και ο 73χρονος πατέρας του.

Σύμφωνα με την καταγγελία όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2024, όταν ο 39χρονος αρχικά έσπασε, άγνωστο γιατί, το κινητό τηλέφωνο του 15χρονου γιου του.

Ο 39χρονος δεν σταμάτησε, όμως, εκεί καθώς, σύμφωνα με τη μήνυση που υποβλήθηκε, στη συνέχεια πήρε ένα ξύλινο κοντάρι και χτύπησε τον 15χρονο σε χέρι και αυχένα και τον 73χρονο πατέρα του κάτω από το αριστερό του μάτι αλλά και στα δάχτυλα.

Ώρες αγωνίας για άντρα στην Εύβοια

Ώρες αγωνίας για άντρα στην Εύβοια όταν τον τραυμάτισε με μαχαίρι η γυναίκα του.

Όλα έγιναν στο Μαντούδι στην Βόρεια Εύβοια βραδινές ώρες της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2024.

Θύμα έπεσε ένας 65χρονος άντρας όταν κατήγγειλε την γυναίκα του ότι του επιτέθηκε με μαχαίρι.

Ήταν 11 το βράδυ όταν ο άτυχος άντρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει ότι η γυναίκα του, του έκανε επίθεση με ένα κουζινομάχαιρο και τον τραυμάτισε στο στήθος.

Τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έπειτα αποχώρησε.

Το κουζινομάχαιρο το οποίο είχε μήκος 26 εκατοστά, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ενώ η σύζυγος συνελήφθη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που άντρας πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια

Δεν είναι η πρώτη φορά που άντρας πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια μιας και το 2023 είχαμε ένα περιστατικό στην Νότια Εύβοια.

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε πιο συγκεκριμένα από την Κάρυστο με θύμα έναν άντρα όπου το φαγητό έφερε τον τρόμο. Όλα ξεκίνησαν από το μεσημεριανό φαγητό.

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που συνέβη στην Εύβοια με αφορμή τα παράπονα ενός άνδρα για το φαγητό που είχε μαγειρέψει η σύζυγός του.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ήταν μεσημεριανές ώρες όταν κάθονταν στο τραπέζι του φαγητού. Ο άντρας εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την γεύση του φαγητού.

Κουβέντα στην κουβέντα, είχε σαν αποτέλεσμα, η σύζυγος του να βγαίνει εκτός εαυτού, να αρπάζει ένα… σπαθί και να αρχίσει να τον καταδιώκει μέσα στο σπίτι τους στην Κάρυστο, το βράδυ της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου 2023!

Είδε τον τρόμο μπροστά στα μάτια του. Έπρεπε να δράσει σύντομα και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι.

Μαζί του πήρε τους γονείς του που έμεναν μαζί στην οικία του. Επέλεξε να φύγει για να μην γίνει μεγάλος καβγάς και φτάσει η κατάσταση στα άκρα.

Το 4χρονο παιδί τους, τον έκανε να πάρει αυτή την ψύχραιμη απόφαση για να μην βλέπει τραγικές καταστάσεις σε αυτή την τρυφερή ηλικία.

Όταν βράδιασε, πίστευε ότι θα είχε ηρεμήσει το τεταμένο κλίμα στο σπίτι του και ότι όταν επέστρεφε μαζί με τους γονείς του, θα έβρισκε και πάλι την οικογενειακή του γαλήνη.

Όταν επέστρεψε αργά το βράδυ, ελπίζοντας ότι ο θυμός της γυναίκας του θα είχε ξεθυμάνει, την είδε να κραδαίνει έναν… μπαλτά και απέφυγε να μπει στο σπίτι.

Με τον φόβο ότι μπορεί η μανία της να ξεσπούσε στο παιδί, ειδοποίησε το τοπικό αστυνομικό τμήμα τα ξημερώματα της Τρίτης.

Με τη βοήθεια μιας οικογενειακής φίλης που κράτησε απασχολημένη την 35χρονη, οι αστυνομικοί που έφτασαν, μπήκαν στο σπίτι, την αφόπλισαν και της πέρασαν χειροπέδες.