Τι έχει σοκάρει τη Χαλκίδα τις τελευταίες ώρες;

σοκ, χαλκιδα, καθηγητρια, τρομο

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους με αυτό που έγινε στη Χαλκίδα με θύμα μια καθηγήτρια. Είναι αυτό που σοκάρει τη Χαλκίδα τις τελευταίες ώρες.

Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενώ υπάρχουν και αναφορές από μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της Αθήνας.

Την ίδια ώρα σε σοκ βρίσκονται οι γονείς στη Χαλκίδα και δεν μπορούν να πιστέψουν την είδηση.

Πρωταγωνίστρια μια καθηγήτρια που διδάσκει σε γυμνάσιο της πόλης που έζησε τον τρόμο όταν είδε μαθητές άλλου σχολείου να την σημαδεύουν με αεροβόλο όπλο.

Το περιστατικό σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 8.05.2023 και έρχεται να προστεθεί σε περιστατικά βίας που γίνονται στην παραλία της Χαλκίδας. Δεν ξεχνάμε την αιματηρή επίθεση σε παιδί στην περιοχή από συνομίληκους, όπως και τους βανδαλισμούς από άγνωστους σε γυμνάσιο της Δροσιάς.

Περιστατικά βίας που έχουν σοκάρει τόσο τους γονείς όσο και τους συλλόγους γονέων στη Χαλκίδα.

Όσον αφορά το περιστατικό με την καθηγήτρια, η ίδια πήγαινε στο γυμνάσιο όπου διδάσκει.

Πέρασε από το πάρκο όπου εκείνη την ώρα υπήρχαν τρία άτομα.Προσπέρασε το πάρκο και βρέθηκε στο πεζοδρόμιο για να διασχίσει τον δρόμο και να πάει στο διδακτήριο. Εκείνη την ώρα, είδε μια παρέα τριών παιδιών.

Η ίδια θεωρεί ότι πρόκειται για ανήλικους και μαθητές άλλου σχολείου. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου έζησε τον τρόμο όταν είδε τον έναν από τους τρεις να σηκώνει περίστροφο τύπου αεροβόλο.

Πάτησε την σκανδάλη και εκτοξεύθηκαν πλαστικές σφαίρες. Μπορεί να μην τραυματίστηκε αλλά το σοκ που έζησε η καθηγήτρια είναι μεγάλο.

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές και έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.