Πως ξεθολώνουν τα τζάμια στο αυτοκίνητο;

ξεθολωμα τζάμια αμάξι, ξεθολωμα αυτοκινητο
Τα τζάμια στο αυτοκίνητο πως τα ξεθολώνουμε;

Υπάρχουν πολλές φορές που μπαίνουμε στο αυτοκίνητο για να πάμε για δουλειά και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μιας και δεν βλέπουμε από τα τζάμια. Άραγε, πως ξεθολώνουν τα τζάμια στο αμάξι;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεθολώσουμε τα τζάμια στο αμάξι και αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα χωρίς να περιμένουμε άσκοπα. Υπάρχουν λύσεις και τις παρουσιάζουμε στο newse. Θα πρέπει να ξέρετε ότι τα τζάμια, και ειδικά το παρμπρίζ, θολώνουν είτε λόγω υγρασίας, είτε λόγω διαφοράς της εξωτερικής με την εντός του αυτοκινήτου θερμοκρασίας.

Γιατί θολώνουν τα τζάμια στο αυτοκίνητο; Πως ξεθολώνουμε τα τζάμια στο αμάξι;

Η διαφορά μεταξύ της χαμηλής εξωτερικής θερμοκρασίας και της πιο υψηλής που έχουμε μέσα στο αυτοκίνητο, θολώνει τα τζάμια στο αμάξι.

Η λύση είναι απλή και μπορεί να γίνει με απλές κινήσεις. Μπορούμε να ξεθολώνουμε τα τζάμια στο αμάξι αν βάλουμε καλοριφέρ στην μεγαλύτερη σκάλα για να δώσουμε ζεστό αέρα. Ο ζεστός αέρας απορροφά περισσότερη υγρασία και με αυτή την κίνηση ξεθολώνουμε τα τζάμια.

Για να ξεθολώνουμε τα τζάμια στο αμάξι ανοίγουμε το air condition. Με αυτή την κίνηση θα ρουφηχτεί η υγρασία από τον αέρα καθώς αυτός περνάει από τις κρύες σωληνώσεις.

Υπάρχει και άλλος τρόπος για να καθαρίσουν τα τζάμια στο αμάξι. Θα πρέπει να επιλέξεις την είσοδο αέρα στο εσωτερικό της καμπίνας από έξω. Ο κρύος χειμερινός αέρας δεν συγκρατεί πολύ υγρασία, οπότε αν τον φέρεις μέσα στην καμπίνα και στη συνέχεια τον θερμάνεις με το καλοριφέρ, τότε απορροφάται πολύ υγρασία από την ατμόσφαιρα.

Ανοίξτε λίγο τα παράθυρα: Ακόμα και μερικά δευτερόλεπτα θα βοηθήσει στο να φύγει ο υγρός αέρας μέσα από την καμπίνα και να εισέλθει κρύος, ξηρός αέρας απ’ έξω.