Δείτε που γυρίστηκε το μαύρο ρόδο;

που γυριζεται το μαυρο ροδο, μαυρο ροδο σκηνοθετησ, μαυρο ροδο τραγουδι στιχοι, μαυρο ροδο 1ο επεισοδιο, γερακιανη τριπολησ, μαυρο ροδο καθε ποτε το εχει, ηθοποιοι μαυρο ροδο, μαυρο ροδο υποθεση
Στο επίκεντρο της ιστορίας μας θα βρίσκεται η αδελφή Ελισάβετ

«Μαύρο ρόδο»: Το βίντεο από το μοναστήρι όπου έγιναν τα γυρίσματα της σειράς.

Μέρος των γυρισμάτων της σειράς μαύρο ρόδο, πραγματοποιήθηκε στην Καρύταινα, το ιστορικό χωριό της ορεινής Αρκαδίας.

Μεγάλο μέρος της ιστορίας από το μαύρο ρόδο, διαδραματίζεται σε ένα μοναστήρι, με τον έμπειρο και βραβευμένο σκηνογράφο Αντώνη Χαλκιά να έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή του μοναστηριού, δημιουργώντας για μια ακόμα φορά ένα σκηνικό με «ψυχή», το οποίο συγκαταλέγεται στους «πρωταγωνιστές» της σειράς.

Μαύρο ρόδο υπόθεση

Στο επίκεντρο της ιστορίας μας θα βρίσκεται η αδελφή Ελισάβετ, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Μικρή είχε πάθει μηνιγγίτιδα και οι γονείς της την έταξαν στη Παναγία, με αποτέλεσμα το κορίτσι, όταν έγινε καλά, το προέτρεψαν να ακολουθήσει τη μοναστική ζωή.

Μετά από έναν μεγάλο σεισμό, το μοναστήρι εμφανίζει ρωγμές και ζητούν από την αδελφή Ελισάβετ που είναι ακόμη δόκιμη καλόγρια να πάει για λίγο στο χωριό της που βρίσκεται έξω από τα Γιάννενα μέχρις ότου αποκατασταθούν οι ζημιές.

Εκεί, η αδελφή Ελισάβετ θα παρευρεθεί στο πάρτι που θα οργανώσει η θετή αδελφή της και θα γνωρίσει τον νεαρό που θα της κλέψει την καρδιά. Εκείνος, απόλυτα ερωτευμένος μαζί της, θα την κυνηγήσει ως το μοναστήρι. Ο έρωτας αυτός θα βάλει την μοναχή σε δίλημμα: Να ακολουθήσει την καρδιά της και να ερωτευτεί ή να παραμείνει στην επιλογή της μοναστικής ζωής;