Survivor all star: Πότε αρχίζει;

Πότε ξεκινάει το survivor all star
Πότε ξεκινάει το survivor all star

Το «Survivor» έρχεται και μάλιστα νωρίς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Το Survivor All Star ετοιμάζεται να μπει στη τηλεοπτική καθημερινότητα με το κανάλι του ΣΚΑΪ να συνεχίζει τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το ριάλιτι επιβίωσης.

Σιγά σιγά, βγαίνουν και τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Υπάρχουν όμως και μερικά που δεν θα μπούνε στη διαδικασία καθώς o creator του ριάλιτι είχε διαφορετική άποψη.

Το αργότερο που αναμένεται να αρχίσει είναι στις 8 Ιανουαρίου 2023. Όπως ακούγεται, τις τελευταίες εβδομάδες γίνονται καθημερινά ραντεβού με παίκτες του Survivor all star, των προηγούμενων πέντε κύκλων και έχουν υπογραφεί προσύμφωνα με κάποιους.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ξεκινήσει το Survivor All Star στις οθόνες μας. Εδώ και αρκετό καιρό, κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναφέρονται στα ονόματα που πιθανώς να ταξιδέψουν για μία ακόμη φορά στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή «Super Κατερίνα» υπάρχουν κάποιοι που θεωρείται βέβαιο ότι θα βρεθούν ως παίκτες στο survivor all star του ΣΚΑΪ και έχουν ήδη ετοιμάσει βαλίτσες για την αναχώρησή τους.

Ποιοι είναι οι παίκτες για το Survivor all star;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha οι γυναίκες που έχουν υπογράψει είναι οι: Κατερίνα Δαλάκα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Μελίνα Μεταξά, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ρία Κολοβού, Βρισηίδα Ανδριώτου, Καρολίνα Καλύβα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Νικολέτα Μαυρίδη, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου και Εύη Σαλταφερίδου. Υπάρχουν και κάποια άλλα ονόματα γυναικών που δεν έχουν γίνει γνωστά.

v

Όσον αφορά στους άντρες, εκείνοι που έχουν υπογράψει είναι οι: Στέλιος Χανταμπάκης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Ορέστης Τσάνγκ, Περικλής Κονδυλάτος, Ηλίας Μπόγδανος, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Πηλίδης, Τάκης Καραγκούνιας. Τριαντάφυλλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Αλέξης Παππάς είναι τα τρία πρόσωπα που μέχρι στιγμής λένε πως δεν θα βρεθούν στο Survivor All Star, αλλά πιθανολογείται πως θα μπουν αργότερα.

v

Σημειώνεται ότι κάποια από τα ονόματα που αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι θα μπουν στο ριάλιτι, είχαν δηλώσει ότι δεν θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Εξέλιξη «βόμβα» για το Survivor All Star καθώς όπως αναφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Super Katerina, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπαίνει στο Survivor.