Παραλία Αχλάδι: Μια απέραντη παραλία σε περιμένει για ατελείωτο κολύμπι

Παραλία Αχλάδι

Υπάρχουν και μέρη, κοντά στη Χαλκίδα, σχετικά, που σε περιμένουν όχι μόνο για κοντινές εξορμήσεις, αλλά και για να τους δώσεις μία μεγαλύτερη ευκαιρία, να περάσεις εκεί την λίγες μέρες από την άδεια που θα πάρεις το καλοκαίρι.

Έχουμε ξεχάσει να ξεκουραζόμαστε ακόμα και στις διακοπές. Και όμως η ξεκούραση είναι αυτό που πρέπει να υιοθετήσουμε μιας και θα μας κάνει να γεμίσουμε από ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε τον χειμώνα που θα έρθει.Φέτος όμως το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Μας είναι απαραίτητο για την ψυχική ισορροπία. Το έχουμε ανάγκη να μεταφερθούμε σε μια υπέροχη παραλία, να σουλατσάρουμε στην απέραντη αμμουδιά, να χαρούμε τον ήλιο και τα νερά του Αιγαίου.

Οι διακοπές είναι η περίοδος που πρέπει να επιτρέψουμε στον οργανισμό μας την ηρεμία, να ζήσουμε και να απολαύσουμε τη στιγμή. Να ξεχάσουμε κινητά τηλέφωνα και ρολόγια.

Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα στην παραλία στο Αχλάδι που βλέπετε παραπάνω έχει οφέλη για την υγεία μας. Θα ηρεμήσει τον εγκέφαλο, που αργότερα θα δώσει πολλά “συν” στην καλύτερη λειτουργία της μνήμης και των αντανακλαστικών.

Ένα τέτοιο μέρος, μία τέτοια παραλία που λούζεται από το Αιγαίο και που οι ντόπιοι τη λατρεύουν και την προτιμούν εδώ και χρόνια. Μάλλον ήρθε ο καιρός να τη λατρέψει και η υπόλοιπη Εύβοια και όχι μόνο.

Το Αχλάδι Εύβοιας είναι ένας μοναδικός προορισμός στην Βόρεια Εύβοια. Στην παραλία του Αχλαδιού σήμερα μπορείτε να βρείτε μικρά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ψαροταβέρνες για να απολαύσετε το φρέσκο ψάρι.

Πως θα πάτε στο Αχλάδι

Από την Χαλκίδα κατευθύνεστε προς Βόρεια Εύβοια, και συνεχίζετε μέχρι το Προκόπι. Από εκεί ακολουθείτε την σήμανση για Μαντούδι και Αγία Άννα. Ακολουθείτε αυτή την διαδρομή μέχρι την παραλία της Αγίας Άννας όπου θα κάνετε αριστερά μέχρι να βρείτε πινακίδα για την παραλία Αχλαδίου.

Όπως σας γράψαμε προηγουμένως τα δωμάτια είναι πάνω στη θάλασσα για να μείνετε. Να ξέρετε ότι αξίζει για κάτι παραπάνω από μια απλή ημερήσια εκδρομή.