Μετακίνηση από δήμο σε δήμο: Πότε επιτρέπεται;

μετακινηση απο δημο σε δημο, επιτρεπεται η μετακινηση απο δημο σε δημο, μετακινηση απο δημο σε δημο για ψωνια, μετακινηση σε αλλο δημο, μετακινηση απο νομο σε νομο, νεα μετρα,μετακινηση εκτοσ νομου, μετακινηση απο δημο σε δημο εντοσ αττικησ, μετακινηση απο δημο σε δημο για ψωνια, ποτε επιτρεπεται η μετακινηση απο δημο σε δημο, επιτρεπεται η μετακινηση απο δημο σε δημο

Από το Σάββατο 3 Απριλίου και μόνο τα Σαββατοκύριακα θα επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός Δήμου με το SMS 6 ως 3 άτομα ή μια οικογένεια.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να εκτονωθεί και να ασκηθεί ο κόσμος, όμως αυτό πρέπει να γίνει με κανόνες. Άρα από το Σάββατο αυτό πιλοτικά ανά οικογένεια ή μέχρι 3 άτομα η μετακίνηση αλλά με ξεκάθαρη σύσταση εκ μέρους μας αποφυγής συνωστισμών και κατάχρησης της δυνατότητας αυτής και κυρίως με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Χρησιμοποιούμε με φειδώ με μέτρο με σύνεση τη δυνατότητα διαδημοτικής μετακίνησης τα Σαββατοκύριακα έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε άρση του μέτρου λόγω νέων συγχρωτισμών λόγω νέων συνωστισμών. Ας βγούμε λοιπόν από τα σπίτια μας, με μέτρα, ας εκτονωθούμε μακριά όμως από συνωστισμούς σε σπίτια και μικρούς χώρους που ούτως ή άλλως το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ευνοούν τη διασπορά και τη μετάδοση του ιού».